Connect with us

Revistateo.ro

Roxana Niculae, declarații despre actualul iubit și despre Liviu Vârciu

Stiri

Roxana Niculae, declarații despre actualul iubit și despre Liviu Vârciu

S-a spus despre Roxana Niculae că ar fi avut o relație cu Liviu Vârciu. Acum, asistenta TV a vorbit despre relația pe care o are în prezent, dar și despre presupusa relație cu Liviu Vârciu, despre care s-a aflat recent că s-a despărțit de Anda, femeia alături de care are o fetiță.

Roxana Niculae a vorbit despre noul iubit. Ce a spus și despre Liviu Vârciu?

Roxana Niculae a spus că nu are nicio legătură cu Liviu Vârciu. Și nici nu a avut. Asistenta TV are în prezent o relație cu Silviu Mircescu, un actor cunoscut. Între Roxana și Liviu nu a fost niciodată nimic. Cei doi sunt colegi de televiziune, amici și nimic mai mult.

„Nu am nicio legătura cu motivul despărţirii lui Liviu Varciu de Anda. Nu am fost niciodată amanta lui, aşa cum s-a scris şi nu am avut nicio legătură cu el. Nu înţeleg de ce presa mă leagă de el. Am mai declarat că suntem amici, ne ştim de mult şi doar atât. Am o relaţie frumoasă cu Silviu, ne înţelegem foarte bine, aşa că nu are rost ca presa să mă mai asocieze cu Liviu Vârciu pentru a mai crea un nou scandal”, a spus Roxana Niculae pentru spynews.

CITEȘTE ȘI: Roxana Ciuhulescu, declarații înainte de naștere

CITEȘTE ȘI: Mike Diamondz a fost operat

Liviu Vârciu și Anda Călin s-au despărțit recent. Cei doi au împreună o fetiță. Ruptura dintre cie doi s-a produs la două luni de la botezul fiicei lor. Cei doi au devenit părinți anul trecut, pe data de 25 septembrie. Fetița lor a primit numele de Anastasia Maria.

În luna ferbuarie au apărut poze cu Liviu și Roxana Niculae, asistentă TV, sărutându-se. Atunci, Anda spunea că nu a plecat de la Liviu și că este sigură de sentimentele lui față de ea. De asemenea, spunea că este sigură pe relația lor. Acum, cei doi au decis să se despartă. Liviu Vârciu a făcut anunțul, spunând că pur și simplu nu se potrivesc și că nu este vina nimănui pentru acea despărțire.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top