Connect with us

Revistateo.ro

Staruri

Decizia luată de Alina Vidican după eliberarea lui Cristi Borcea

Despre eliberarea lui Cristi Borcea a aflat și Alina Vidican, fosta lui nevastă, cea pe care a părăsit-o pentru Valentina Pelinel.

ALina Vidican ar fi luat o decizie cu totul neașteptată, scriu ziarele tabloide, după ce Borcea a anunțat că se va însura cu Valentina, cea care i-a dăruit un băiețel pe nume Cristian Milan.

Alina a decis să nu se opună căsătoriei lui Cristi cu Valentina, ba chiar l-ar fi încurajat să facă pasul cel mare dacă asta simte că îl face fericit.

Se pare că Alina s-ar fi mutat și din apartamentul în care locuiește în Miami, cel pe care i l-a dat Cristi Borcea.

Alina se pare că a început să stea de vorbă și cu copiii despre recăsătoria tatălui ei cu Valentina Pelinel pentru a-i pregăti de acest moment deloc ușor pentru niște copii ai căror părinți au luat-o pe căi diferite.

Alina nu și-ar dori să dea nas în nas cu ei în cazul în care Valentina și Cristi vor decide să facă luna de miere în Miami. Ar putea avea loc un moment stânjenitor și e preferabilă evitarea acestuia.

CITEȘTE ȘI: Valentina Pelinel: „Milan conștientizează deja lipsa tatălui”

Ce mai face Mihaela Borcea

Tatăl lui Borcea a anunțat primul nunta

„Cristi se însoară când o să vină acasă. Cu ajutorul lui Dumnezeu, sperăm să se întâmple acest lucru cât mai repede. Asta e cel mai important pentru familie.

Băiatul meu e om cu suflet mare, care a făcut mult bine şi trebuie să fie alături de noi. Eu şi soţia mea am 50 de ani de căsnicie, 3 copii şi 10 nepoţi”, a declarat tatăl lui Cristi Borcea pentru sursa menționată anterior.

Borcea a fost prezent la botezul fiului său, Milan, pe care îl are împreună cu Valntina Pelinel. Micuțul a venit pe lume pe data de 8 iunie 2016. Din relațiile anterioare, omul de afaceri mai are și alți copii.

Se pare că dorește să o ia de nevastă pe Valentina, pe care părinții lui o îndrăgesc. Ea i-a fost alături în momentele delicate, a mers la el la spital când a avut probleme de sănătate. De asemenea, i-a dăruit un băiețel. În plus, s-a implicat și în afaceri.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top