Connect with us

Revistateo.ro

Exatlon

Valentin de la Exatlon a cerut-o de soție pe iubita sa. Ce a răspuns Diana

La doar câteva zile după ce Vladimir Drăghia a cerut-o de soție pe iubita sa, Alice, un alt concurent faimos a făcut pasul cel mare.

Este vorba despre Valentin Chiș, cunoscut fanilor drept Bruce, a cerut-o de soție pe iubita sa, Diana. Cei doi au împreună o fetiță de șase luni de zile, iar zilele trecute cei doi au botezat-o pe micuță.

Iar ieri, Bruce și-a luat inima în dinți și a cerut-o de soție pe mama fetiței sale.

„A spus: „Normal că DA”, a scris Valentin în dreptul fotografiei în care stă în genunchi și scoate inelul de logodnă din cutiuță.

Cei doi se iubesc de mai mulți ani de zile, iar atunci când a venit pe lume fetița lor, Valentin a hotărât să îi fie aproape și să nu plece în Republica Dominicană. Diana a reușit să îl convingă pe Valentin să participe la concurs, unde a fost în echipa Faimoșilor.

Citește și: Cum a cerut-o Vladimir Drăghia de soție pe iubita lui

Valentin a devenit cunoscut în România și în străinătate datorită meseriei sale. Acesta este dansator profesionist și a dansat până acum alături de artiști foarte cunoscuți.

Vladimir Drăghia a cerut-o de soție pe Alice, după o relație de patru ani

Zilele trecute, și Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru s-au logodit, după o relație de patru ani. Câștigătorul emisiunii Exatlon a dezvăluit când va avea loc marele eveniment, iar momentul este mai aproape decât ar crede cineva.

Citește și: Logodnica lui Vladimir Drăghia, mesaj neașteptat: „Viața nu funcționează așa. Fericirea nu funcționează așa”

„La mare, pe plaja unor prieteni, pe 21 iulie. Ne-am propus să nu facem din organizarea acestui eveniment o corvoadă și până acum ne-a ieșit. Decurge totul firesc. Alice s-a îndrăgostit la prima vedere de inel, la a doua de rochie.

Nu se va striga darul, nu se vor servi sarmale, nu se va fura mireasa. Vom chema doar prietenii apropiați și familia. Ne vom întâlni de dragul de a fi împreună, de a celebra evenimentul, nu pe noi doi”, a declarat Vladimir Drăghia, pentru VIVA!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Exatlon

To Top