Connect with us

Revistateo.ro

Mihai Bendeac este noul prezentator X Factor?!

TV

Mihai Bendeac este noul prezentator X Factor?!

Surpriză uriașă pentru fanii concursului muzical televizat X Factor! În locul lui Răzvan și Dani vine nimeni altul decât… Mihai Bendeac!

Experiența îl recomandă pe Bendeac

Bendeac va fi noul prezentator al emisiunii X Factor de la Antena 1, conform libertatea.ro, care citează ziarul Click.

Informația nu a fost deocamdată confirmată de cei de la Antena 1, deci rămâne în continuare un mare mister cine va prezenta de la toamnă noul sezon.

CITESTE SI: Presa centrală: Andra, al treilea jurat de la Vocea României!

Ionuț de la Exatlon îi dă un ultimatum soției: „Acum trebuie să suporte consecințele”

„Mihai Bendeac are o mare experienţă în televiziune şi este un tip extrem de spontan. A fost primul pe listă atunci când s-a discutat despre noul prezentator «X Factor».

Producătorii au fost de acord imediat, pentru că are şi o chimie cu juraţii, fiind foarte bun prieten cu Delia şi cu solistul cu mască, de la Carla ‘s Dreams.

Iar cu Ştefan Bănică este coleg şi prieten la Teatrul de Comedie, unde apar în câteva piese împreună. Bendeac este gata să plece în ţară, pentru preslecţiile pentru noul sezon şi pentru noile audiţii de la Antena 1“, a povestit o persoană bine informată pentru ziarul Click.

Nu e prima oară când în presă se strecoară informații despre schimbările făcute de producătorii tv la marile show-uri. Cu mult înainte ca la „Vocea României” să fie anunțată noua componență a juriului, tot pe surse s-a aflat că Loredana Groza nu va mai ”pupa” scaunul de la jurat alături de colegii ei de la PRO.

Și la Voce se fac schimbări radicale. Irina Rimes și Andra intră în componența juriului de la toamnă, semn că marile televiziuni vor să își impresioneze telespectatorii după ce aceste două concursuri muzicale nu a mai venit cu nimic nou în ultimii ani.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in TV

To Top