Connect with us

Revistateo.ro

Mara Bănică a leșinat din cauza dietei: „M-a găsit fiul meu, a fost cumplit...”

Staruri

Mara Bănică a leșinat din cauza dietei: „M-a găsit fiul meu, a fost cumplit…”

La câteva săptămâni de la despărțirea de iubitul său, Mara Bănică a trecut din nou prin clipe cumplite. De data aceasta, din cauza stării sale de sănătate.

Jurnalista a realizat în urmă cu două luni că are câteva kilograme în plus, așa că a decis să țină o dietă recomandată de către Iuliana Luciu. În câteva săptămâni a reușit să slăbească de la 70 de kilograme până la 54. Timp de 9 săptămâni, aceasta a ținut cu strictețe dieta și a reușit să slăbească 13 kilograme. Însă această slăbire a fost cu probleme.

Citește și: Dieta Gabrielei Cristea. A slăbit 6 kilograme

Mara a dezvăluit că a fost găsită de către fiul său în stare de înconștiență și că a ajuns de urgență la spital.

Mănânc o săptămână brânză cottage, apoi legume, carne și tot așa. Ține 13 săptămâni această dietă, dar greșeala mea a fost că după ce am ajuns la 57 de kilograme, am repetat-o. Am vrut 54. Am leșinat. M-a găsit fiul meu. Îți dai seama, a fost cumplit. Am ajuns la spital, mi s-a spus să fac o endoscopie, am o anemie, m-a speriat”, a povestit jurnalista la Xtra Night Show.

Citește și: Matilda Pascal Cojocărița a slăbit 10 kilograme în 2 luni. A renunțat la trei alimente

Întrebată dacă s-a împăcat cu parenerul ei de viață ea a spus că nu. După cinci ani de relație, cei doi au păstrat o relație de prietenie.

„Nu, păstrăm o legătură civilizată de dragul celui mic, vine să îl vadă, dar nu s-a schimbat nimic. L-am întrebat dacă vrea să meargă în vacanțele pe care le-am cumpărat, dar a zis că nu.”, a mai povestit aceasta.

Mara s-a despărțit de Răzvan după cinci ani de relație

„Eu sunt foarte mândră de mine în momentul ăsta, singurul lucru pe care mi-l doream era o căsnicie reală pe care nu am avut-o, asta îmi lipsea. Ar fi fost mai complicat dacă eram căsătoriţi cu acte. Îmi pare rău şi vreau să cred că şi lui îi pare rău. A fost o perioadă mai grea cu planuri eşuate.

Eu îi sunt datoare lui, îi datorez transformarea mea ca om. El are o afacere la Urziceni şi mergea des acolo, el a fost cel care a pus mai mult frână… Iubirea înseamnă obişnuinţă la un anumit moment dat. Dacă un bărbat mă vrea, mă vrea tot cu copil şi nu trebuie să îl caut eu pe el, asta tot de la el o ştiu.”, a declarat Mara Bănică la Xtra Night Show.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top