Connect with us

Revistateo.ro

Staruri

Călin Geambașu a fost dat în judecată de către mama copilului său

Problemele par că nu se mai sfârșesc pentru Călin Geambașu. După ce s-a certat cu părinții săi, se pare că lucrurile nu sunt tocmai roz nici cu logodnica sa, Angelica Cadar.

Fostul solist al ”Școlii Vedeteleor” a fost chemat la proces de către mama copilului său, unde trebuie să-și rezolve disputa pe care o au în privința copilului lor.

Citește și: Petre Geambasu, la Teo Live: “Eu nu sunt un pesimist, dar mi-e teama”

Magistrații au luat în discuție emiterea unei ordonanţe preşedinţiale la ultima ședință care a avut la Judecătoria Buftea, potrivit cancan.ro.

Călin Gembașu și-a pus la zid părinții în ultimele luni și i-a acuzat că i-au distrus copilăria și adolescența. Mai mult decât atât, le-a interzis să stea împreună cu Davin, nepotul lor.

Citește și: Călin Geambașu a făcut dezvăluiri despre moartea Mălinei Olinescu

„Au aruncat cu lături asupra mea la TV, ambii au avut o intervenţie telefonică pe acelaşi ton ostil. M-au atacat la TV şi acum șase luni. Eram la Şcoala Vedetelor, eu strângeam bănuţii şi am strâns suma ce le lipsea alor mei pentru a plăti vama unei maşini.

Le-am pus banii la capătul patului, le-am spus că au banii pentru maşină şi am mers să mă culc şase ore şi a venit draga mea… mă înţelegi tu… şi a urlat la mine că i-am furat zece lei din buzunar. Cu titlul de împrumut mi-au dat bani, cu titul gratuit n-am primit niciun leu de la ei. Nici n-am pretins,” a susținut, la un moment dat, Călin Geambașu.

Mama lui Călin s-a apărat când a fost acuzată de fiul său

De asemenea, artistul a dezvăluit că părinții săi l-au agresat în repetate rânduri. Acuzată că îl bătea cu cablul de la video, mama lui Călin s-a apărat.

„Puteţi să credeţi aşa ceva când eu am fost singura care m-am chinuit să-l fac? A fost a patra încercare de a avea un copil. Este adevărat că nu mai vorbeşte cu mine de patru ani. Cum pot eu să bat un copil pe care mi l-am dorit atât de tare?”, a spus Cristina Geambaşu la o emisiune TV.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top