Connect with us

Revistateo.ro

Romică Țociu, despre soția care s-a vindecat de cancer de sân: „Este universul copiilor”

Staruri

Romică Țociu, despre soția care s-a vindecat de cancer de sân: „Este universul copiilor”

Romică Țociu a trecut prin clipe cumplite din cauza problemelor de sănătate ale soției sale, Nicoleta. Aceasta a fost diagnosticată în urmă cu doi ani cu o boală gravă, iar de atunci a dus o luptă continuă pentru viața sa. Din fericire, medicii au descoperit afecțiunea la timp, iar acum Romică Țociu respiră ușurat.

Citește și: Sotia lui Romica Tociu, marturisiri dramatice: “Mi-au spus sa fac mastectomie”

Am trecut peste perioada grea, îi mulţumesc Lui Dumnezeu. Am fost lângă ea. Ea este universul copiilor, noi am mers în continuare. Îţi dai seama cum am jucat eu, cum am luptat cu mine. E cea mai mare luptătoare pe care am văzut-o”, a spus Romică Ţociu la “Acces Direct”.

În 2016, soția lui Romică Țociu a trecut prin momente teribile! Fără să aibă vreun simptom, la un banal control de rutină, Nicoleta a aflat că suferă de o maladie necruțătoare!

„Am aflat că am un nodul la unul dintre sâni. Totul s-a întâmplat prin martie 2016, și, inițial, medicii mi-au zis că trebuie să îmi fac o mastectomie totală! Îmi era teamă! A fost o senzație ciudată când am realizat că trebuie să mi se taie pieptul, dar dacă aceea era șansa mea de a mă salva, am spus că accept!

Au urmat ședințe de chimioterapie și radioterapie și, pe urmă, am făcut intervenția chirurgicală! Din fericire, chisturile pe care le aveam au stagnat la tratament și mi s-a făcut doar o extirpare parțială, așa că am rămas cu bustul meu! A fost dificil, însă, vă spun cu mâna pe inimă, că nu mi-a fost frică! Mai repede mi-a fost teamă de cum o să reacționeze ai mei”, a povestit, după un an, soția umoristului.

După operație, Nicoleta a urmat cu sfințenie sfatul medicului și a fost bine

„Din fericire, am depășit momentele grele. Acum, sunt OK, mă duc doar la control, pentru a ști care este starea mea de sănătate, este numai precauție, nimic mai mult! Doctorul meu, domnul profesor Blidaru, mi-a spus, după ce m-am operat, că m-am vindecat de cancer și sunt într-un stadiu staționar.

Singurul lucru care mă deranjează este faptul că m-am îngrășat 10-12 kilograme. Totul din cauza tratamentului hormonal pe care l-am urmat”, a mai povestit Nicoleta Tociu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top