Connect with us

Revistateo.ro

Staruri

Cristi Borcea a dus-o pe Valentina Pelinel în vacanță. Destinația, un mister

Cristi Borcea nu a pierdut nicio clipă de când a fost eliberat din pușcărie. Fostul acționar de la Dinamo i-a promis Valentinei că atunci când va ieși din închisoare o va duce într-un loc frumos, într-un loc unde vor fi doar ei doi.

Zis și făcut. După petrecerea dată la restaurantul lui Borcea, Vivere, cei doi și-au făcut bagajele și au plecat departe de țară.

Valentina nu a dorit să se știe destinația, conform spuselor unor apropiați, dar cu siguranță vor apărea imagini cu cei doi din vacanță.

„E adevărat, Cristi şi Valentina se află acum în afara ţarii, într-o vacanţă pe care amândoi o aşteptau. Nu sunt în America, ci ceva mai aproape, Valentina nu a dorit să facă publică destinaţia”, a spus o prietenă de-ale blondinei pentru Click!.

Becali a dezvăluit că Borcea are probleme de sănătate

Numai George Becali putea să spună una ca asta! Prima reacție a nașului de cununie a lui Cristi Borcea după ce acesta a fost eliberat i-a făcut pe toți să râdă.

Întrebat cum comentează decizia de azi a instanței în cazul fostului acționar de la Dinamo, George Becali a fost ferm. Nu a ascuns nimic și a spus că Borcea are nevoie să știe de la medici cum stă cu capul.

„Vrea să vadă dacă mai are capul întreg”, a declarat Cristi Borcea într-o intervenție telefonică la Antena 3.

CITESTE SI: Andreea Bănică, despre despărțirea lui Liviu Vârciu de Anda Călin: „Eu sunt femeia potrivită pentru el…”

Răzvan Simion, primele declarații despre zvonurile despre nuntă: „Unde îmi e mireasa?”

Cristi Borcea vrea să se însoare cu Valentina Pelinel. Asta se va întâmpla, se pare, după ce Borcea va ieși din închisoare. Sau cel puțin asta susține tatăl lui. Se pare că după ce va ieși din închisoare, omul de afaceri plănuiește să o ia de soție pe Valentina Pelinel, alături de care are un copil.

Cristi Borcea este în prezent în închisoare. Dar momentul eliberării omului de afaceri este așteptat cu nerăbdare de cei dragi lui. Și se pare că are planuri mari pe care intenționază să le pună în aplicare după ce va ieși din închisoare.

Stere Borcea, tatăl lui Cristi Borcea, a declarat pentru click.ro că fiul său intenționează să o ia de soție pe Valentina Pelinel. Bărbatul speră că fiul său va fi eliberat cât mai curând. Și, când se va întâmpla lucrul acesta, omul de afaceri are planuri mari.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top