Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop saptamanal

Horoscop săptămânal 9 – 15 iulie Gemeni

Horoscop săptămânal 9 – 15 iulie Gemeni. Se anunță o săptămână plină de schimbări pentru nativii zodiei Gemeni. Își pun o mulțime de întrebări la care nu au încă răspunsuri și caută să se lămurească pentru a ști ce trebuie să facă în continuare.

Gemenii reușesc în această săptămână să afle cine sunt persoanele apropiate lor și cine sunt acei prieteni „toxici” de care trebuie să se descotorosească.

Horoscopul săptămânal integral

Apasă pe zodia ta pentru a citi horoscopul: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Este momentul să ceară mai mult sprijin de la cei dragi. Fie că este vorba despre sentimente sau de bani, Gemenii vor să știe că pot primi ajutorul atunci când au nevoie. Dacă de obicei sunt umărul pe care ceilalți plâng, acum vor să li se confirme că pot avea încredere în persoanele dragi când le este greu.

Din punct de vedere afectiv, nativii zodiei Gemeni trăiesc o perioadă zbuciumată și nu știu cum să scape mai repede de problemele din jurul lor.

Nici pe plan financiar nu stau mai bine. Niște probleme la locul de muncă îi fac pe Gemeni să se teamă de cariera lor. Unii vor începe să caute noi soluții pentru a câștiga bani. Niște ore suplimentare ori un alt loc de muncă nu sunt excluse. Gemenii au nevoie permanent să aibă o siguranță financiară. Orice problemă le creează neliniște.

Gemenii trebuie să fie foarte atenți la starea de sănătate

Zilele acestea trebuie să învețe să se organizeze mai bine, din toate punctele de vedere. Să nu se teamă să spună stop atunci când situația o cere. De asemenea, să continue anumite lucruri numai dacă sunt sigure de ele.

Starea de sănătate trebuie pusă pe primul loc în săptămâna care urmează, deoarece stresul și nervii acumulați nu fac deloc bine organismului. Niște ore de yoga sau de meditație sunt importante pentru a trece mai ușor peste această perioadă. Trebuie să ia o pauză de la viața agitată și să se gândească mai mult la binele lor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top