Connect with us

Revistateo.ro

O măicuță de la Mănăstirea Ghighiu a fost surprinsă când abandona niște cățeluși pe câmp: „Am greșit”

Stiri

O măicuță de la Mănăstirea Ghighiu a fost surprinsă când abandona niște cățeluși pe câmp: „Am greșit”

O măicuță de la Mănăstirea Ghighiu a reușit să îi șocheze pe internauți din cauza gestului pe care l-a făcut zilele trecute.

Femeia îmbrăcate în straie de măicuță a fost observată pe un câmp din apropierea comunei Plopu. Chiar viceprimarul a fost cel care a văzut-o și a oprit-o, după ce a chemat de urgență Poliția.

Măicuța de la Mănăstirea Ghighiu, locul în care vin să se roage multe vedete, a fost surprinsă în timp ce atunca mai mulți saci de rafie pe câmp. Viceprimarul care a auzit niște zgomote venind din saci i-a deschis și a avut un șoc. Înăuntru erau mai mulți cățeluși, pe care măicuța i-a aruncat.

Citește și: Un fost angajat la Facebook, dezvăluiri revoltătoare. Care este adevăratul scop al acestei rețele sociale

Întrebată de ce a făcut acest lucru și nu i-a dus pe cățeluși la Adăpostul din Comuna Bucov, măicuța s-a scuzat, spunând: „Am greșit și eu”.

Femeia a dezvăluit că a recurs la acest gest deoarece multe persoane abandonează animale în curtea mănăstirii și nu mai poate să aibă grijă de toate.

Măicuța nu era singură în familie în momentul în care a abandonat câinii. În mașină mai erau cu ea alți doi bărbați îmbrăcați în civil.

Conform martorilor, sacii erau legaţi la gură, astfel că animalele nu puteau să evadeze şi riscau să moară asfixiate.

Ce spune viceprimarul despre gestul măicuței

Contactat telefonic, Vasile Albu, viceprimarul comunei Plopu, cel care a prins-o pe măicuţă în fapt, a declarat pentru ”Adevărul” că a fost sesizată şi Poliţia Locală, dar că sancţiunea pe care o poate aplica este una irelevată, de aproximativ 100 de lei.

Întâmplător eram de drumul comunal care leagă Plopu de Bucov şi am văzut o dubiţă suspectă.

Era parcată pe marginea drumului, pe câmp. Eu mai opresc aşa când văd câte o maşina din asta pentru că pe câmpul acela toată lumea aruncă câte ceva. Când a văzut că opresc şi eu maşina ei au plecat repede, iar eu am urmărit duba şi le-am făcut semn să oprească. Mare mi-a fost mirarea să văd la volan o măicuţă.

Am văzut pe câmp un sac de rafie sfâşiat aşa, iar lângă era o căţea cu pui, dintre care unul era mort. Am chemat pe cei de la Parcul Bucov pentru că nu am reuşit să prindem căţeaua. M-am interesat ulterior telefonic şi am înţeles că medicul a reuşit să o tranchilizeze şi au dus-o la adăpost împreună cu puii”, a declarat Vasile Albu conform adevarul.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top