Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal 9 - 15 iulie Balanță

Horoscop saptamanal

Horoscop săptămânal 9 – 15 iulie Balanță

Horoscop săptămânal 9 – 15 iulie Balanță. Balanțele se vor simți în ape tulburi mai toată săptămâna și asta din cauza lipsei de comunicare cu cei dragi.

Balanțele sunt destul de sociabile și știu cum să abordeze oamenii diferiți, însă în perioada următoare se vor lovi de niște blocaje inexplicabile chiar și pentru ele.

Horoscopul săptămânal integral

Apasă pe zodia ta pentru a citi horoscopul: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Asta se întâmplă din mai multe motive: au avut și au așteptări prea mari de la oameni sau nu au avut deloc și atunci unele acțiuni, chiar și cele în favoarea lor sunt întoarse pe toate fețele.

Balanțele ar trebui să se ajute de intelectul lor pentru a face față unor situații tensionate, acea tensiune pe care o creează doar ele în capul lor. Trebuie să nu se lase conduse de spaimă, să renunțe la veșnica teamă de necunoscut.

Din punt de vedere profesional, aceste blocaje emoționale le pot pune într-o postură proastă. Acolo unde cândva făceau performanță s-ar putea să eșueze de data aceasta din cauza faptului că se închid în carapacea lor.

Nu e exclus ca în perioada care vine să se lovească și de tot felul de sarcini pentru care nu au pregătirea necesară.

De altfel, tocmai preocuparea lor excesivă pentru succesul la locul de muncă s-ar putea să fie marele impediment al gândirii concrete, coerente, lucide.

Vor apărea, așadar, tot felul de evenimente menite să le schimbe viața. Pe moment nu își vor da seama că toate lucrurile aparent negative sunt benefice. Vor realiza că nimic nu e întâmplător abia spre final de săptămână.

Din punct de vedere amoros, totul va decurge normal. Nu apar cine știe ce surprize. E o perioadă mai calmă, mai relaxată.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top