Connect with us

Revistateo.ro

Staruri

Mama lui Tristan Tate, un exemplu demn de urmat

Tristan Tate a devenit mare vedetă în România după ce a apărut la braț cu Bianca Drăgușanu. În cazul în care cei doi vor dori să își oficializeze relația, așa cum s-a tot zvonit în ultimele săptămâni, Bianca o va cunoaște și pe mama soacră.

Despre mama lui Tristan presa a aflat câteva lucruri emoționante. În urmă cu câțiva ani, mama lui Tristan a spălat vase ca să îi ofere fiului confortul dorit. Lumea nu știe, dar iubitul Biancăi provine dintr-o familie modestă și tot ce a reușit a fost prin multă muncă.

Tristan s-a îmbogățit din afacerile imobiliare reușind să-și cumpere bolizi de lux în valoare de aproximativ un milion de euro.

„Banii nu cumpara fericirea. Am auzit mereu vorba asta, dar nu-i adevarat. Imaginati-va ca puteti sa spuneti: „Stii ceva, mama? Nu trebuie sa mai muncesti niciodata. Relaxeaza-te, voi avea grija de tine, pentru ca te iubesc”, a postat Tristan langa cateva poze cu mama sa.

Mama lui Tristan Tate a spalat vase ca sa-si creasca fiul: „Asta e fericirea. Mai mult decat orice supermasina”.

CITESTE SI: Ce spun astrologii despre relația lui Tristan Tate cu Bianca Drăgușanu: „Ies scântei”

Cum a cucerit-o Tristan pe Bianca

Pe vremuri, mama lui Tristan Tate a spalat vase ca sa-si creasca fiul. „Ea m-a crescut. Niciodata nu se va mai intoarce sa spele vase. Asta e fericirea. Mai mult decat orice supermasina”, a mai scris iubitul Biancai Dragusanu despre mama sa, pe care o adora.

Bianca, în Italia

Bianca Drăgușanu a luat o hotărâre radicală după ce s-a despărțit de Victor Slav. Aceasta vrea să își amintească de lucrurile pe care le făcea înainte să fie celebră. Prezentatoarea TV și-a anunțat telespectatorii că va pleca într-o sesiune de cumpărturi în Italia, alături de o prietenă, întocmai ca o burlăciță pusă pe distracții.

Dar vă zic atât: dacă ești într-o relație iar partenerul e gelos pe fericirea ta, nu ești în relația potrivită. Fericirea ta depinde doar de tine, de nimeni altcineva, deși noi greșim și ne ancorăm de diverse persoane și credem că doar ele ne pot face fericite. Dar nu e simplu să pui asta în practică”, a afirmat Bianca Drăgușanu la TV.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top