Connect with us

Revistateo.ro

Bianca Drăgușanu, sesiune de masaj anticelulitic pe Facebook

Staruri

Bianca Drăgușanu, sesiune de masaj anticelulitic pe Facebook

Bianca Drăgușanu face sacrificii mari pentru a arăta tot timpul bine. Vedeta Kanal D le-a dezvăluit fanilor ce face pentru a avea un corp de invidiat.

Unul din trucurile la care blondina apelează este masajul anticelulitic. Bianca nu ignoră nicio parte a corpului când vine vorba de tratamente de înfrumusețare.

Cu siguranță acesta este și motivul pentru care Bianca are succes la atâția bărbați, felul în care arată. Prezentatoarea de televiziune s-a despărțit de Victor Slav și formează acum un cuplu cu Tristan Tate.

Ce viitor va avea Bianca alături de Tristan

Bianca Drăgușanu și Tristan Tate formează cel mai nou cuplu în showbiz-ul românesc. După despărțirea de Victor Slav, prezentatoarea TV și-a găsit liniștea alături de Tristan Tate, un milionar britanic. Iar din punct de vedere astral, se pare că totul este perfect între cei doi.

„În dormitor ies scântei și atracția sexuală dintre ei este incredibilă”, au mărturisit astrologii, potrivit wowbiz.ro.

CITESTE SI: Ana Roman, fosta logodnică a lui Cătălin Cazacu, despre relația cu Victor Slav: „Este un tip frumos…”

Mama lui Tristan Tate, un exemplu demn de urmat

Cei doi au trăsături comune de personalitate, precum emoție, depresie, insomnie, înțelepciune, inteligență, telepatie, șantaj, sabotaj, gândire profundă, cu înclinații spre izolare de alte persoane. Racul este un semn de Apa, iar Peștii, la fel. Tristan este Rac, iar Bianca este în zodia Pești.

Cât despre dragoste, căsătorie și relații, astrologii cred că o căsătorie între cei doi are mari șanse de reușită:

„Bazate pe sentimente de fidelitate și caracterizate de stabilitate, ceea ce va face că iubirea să se manifeste cât mai repede. Ambele semne sunt de Apa, așadar se pune accentul pe emoții și pe sentimente. Latura erotică va atinge cote maxime și va consolida relația și sentimentele dintre ei.

Nativa Pești își va idolatriza partenerul și, în cele din urmă, își va asuma responsabilitatea totală față de necesitățile acestuia. Atracția sexuală este incredibilă, iar în dormitor ies scântei, partidele de amor fiind memorabile. Căsătoria dintre cei doi are mari șanse să fie fericită”, au mai spus specialiștii, conform WoWbiz.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top