Connect with us

Revistateo.ro

Staruri

A născut Roxana Dobre!

A născut Roxana Dobre, partenera lui Florin Salam. Bruneta a adus pe lume un băiețel perfect sănătos care are deja un nume.

Micuțul va fi botezat cu numele Simon Ștefan, conform presei mondene. Micuțul a venit pe lume la ora 9 și 7 minute și a cântărit la naștere 3,210 grame. Micuțul măsoară 50 de centimetri.

În familia lui Salam mai e o femeie însărcinată. Artistul așteaptă cu sufletul la gură și momentul în care fiica lui, Betty, va aduce pe lume primul copil.

Primele zvonuri despre sarcina lui Betty au apărut în aprilie. Atunci era tăcere din partea familiei

După ce au apărut zvonuri potrivit cărora Betty Salam, fiica lui Florin Salam, este însărcinată, au apărut informații noi legate de acest subiect. Betty și iubitul ei, Cătălin Vișănescu, urmează să se căsătorească pe 25 august. Iată ce a spus familia despre zvonurile conform cărora Betty Salam ar fi însărcinată.

Betty este de mai mulți ani într-o relație cu Cătălin Vișănescu. Ce doi se pregătesc petru nunta ce va avea loc pe 25 august.

Despre Betty, care este încă elevă la liceu, s-a spus că ar fi însărcinată. Cu alt ocazii, artista a infirmat zvonurile. De data aceasta, însă, nu a comentat subiectul.

CITESTE SI: Bianca Drăgușanu, sesiune de masaj anticelulitic pe Facebook

Marile regrete ale lui Mihai Constantinescu

În ultimul timp, Betty Salam, fiica lui Forin Salam, nu a mai apărut la TV și nici nu a mai filmat videoclipuri. Din acest motiv au apărut speculațiile conform cărora ar fi însărcinată.

Pe data de 28 august, artista va împlini 18 de ani.

Betty, fiica lui Florin Salam, nu a confirmat, dar nici nu a infirmat zvonurile. „S-au scris multe articole despre acest subiect și nu vreau sa comentez deocamdată, deoarece nu am ce să spun”, a fost declarația lui Betty pentru cei de la wowbiz.ro.

Nici tatăl ei, Florin Salam, nu comentează acest subiect destul de sensibil. Dar, potrivit unui văr apropiat al familiei, Betty urmează să devină mamă. Se pare că sarcina este la început, Betty fiind însărcinată în trei luni și jumătate.

În plus, vărul apropiat al familiei Stoian a spus că toți membrii familiei așteaptă cu nerăbdare venirea pe lume a bebelușului, primul nepot al lui Florin Salam.

Se pare că Betty este foarte grijulie în această perioadă. În plus, și logodnicul ei îi este alături.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top