Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop saptamanal

Horoscop săptămânal 9 – 15 iulie 2018 Scorpion

Horoscop săptămânal 9 – 15 iulie 2018 Scorpion. Nativii de apă Scorpioni vor face trecerea de la un confort imaginar la unul real. Toate lucrurile se așază din punct de vedere profesional, dar se complică din punct de vedere amoros.

Din punct de vedere profesional, așadar, lucrurile iau o turnură neașteptată. Pentru Scorpionii care au până în 30 de ani schimbările sunt absolut necesare. Cei care nu sunt foarte siguri de cum vor să continue din punct de vedere carieristic ar fi indicat să ia o vacanță, să se detașeze de tot pentru a gândi limpede toate situațiile.

Horoscopul săptămânal integral

Apasă pe zodia ta pentru a citi horoscopul: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Scorpionii mai mari de 30 de ani au și ei nevoie de o vacanță, dar asta pentru a-și face un plan de bătaie pentru a câștiga banii pe care îi merită.

Pe de altă parte, fie că vorbim de Scorpionii mai tineri sau despre cei maturi, problemele în dragoste nu evită pe nimeni.

Scorpionii au tot neglijat de-a lungul timpului anumite crize sentimentale. Au spus că or să treacă, au spus că totul e doar o ficțiune, că nu are cum să se rupă relația de la o banală ceartă.

Unele certuri pornesc de la personalitatea extrem de puternică a Scorpionilor. Acești nativi nu știu să lase de la ei și, de multe ori, de ce să nu spunem adevărul, nici nu își doresc asta.

Sunt extrem de încăpățânați și au numai de pierdut din cauza acestei atitudini. Trebuie să își facă o autoevaluare cât se poate de critică, să fie sinceri cu ei înșiși, să își vadă și grijile când se privesc în oglindă. Cu astfel de comportament nu vor ajunge nicăieri în viață.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top