Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei de 10 iulie 2018. Două zodii au discuții aprinse cu partenerul de viață

Sfatul zilei

Sfatul zilei de 10 iulie 2018. Două zodii au discuții aprinse cu partenerul de viață

Sfatul zilei de 10 iulie 2018. Două zodii vor avea parte de discuții aprinse cu partenerul de viață. Citește sfatul zilei pentru zodia ta. Tu ce zodie ești?

Berbec

Chiar dacă ești extrem de ocupat cu munca, fă-ți timp și pentru tine pentru a-i vedea pe cei dragi sau pe prieteni. Ai nevoie de acest lucru ca de aer. S-ar putea să cunoști o persoană specială. Numărul norocos al zilei este 3.

Taur

Învață să asculți mai mult ceea ce îți spune partenerul de viață, pentru că lucrurile vor începe să scârțâie altfel. O ieșire împreună și un pahar de vin sunt perfecte pentru a vă deschide sufletele. Numărul norocos al zilei este 7.

Gemeni

Astăzi te faci remarcat la serviciu. Șeful s-ar putea să îți vadă capacitatea ta de muncă și să te promoveze. Nu da cu piciorul unei astfel de șanse și arată-le tuturor de ce ești în stare. Numărul norocos al zilei este 8.

Rac

Simți că ai ajuns la capătul unui drum și te vezi în situația de a lua o decizie extrem de importantă. Acest lucru nu îți oferă deloc liniște și trebuie să te gândești de mai multe ori dacă ceea ce faci este bine. Numărul norocos al zilei este 2.

Leu

Trebuie să ai mai multă grijă de banii tăi. Nu mai arunca în stânga și în drepta, deoarece s-ar putea să rămâi fără ei atunci când nu te aștepți. Păstrează și pentru zile negre și fii mai atent cu cheltuielile pe care le faci. Numărul norocos al zilei este 4.

Fecioară

Simți nevoia să petreci o zi întreagă numai cu persoana iubită. Aveți nevoie de câteva momente împreună, chiar dacă asta înseamnă să vă detașați de toate problemele cotidiene. Aveți mare nevoie de acest lucru. Numărul norocos al zilei este 3.

Balanță

Visezi cu ochii deschiși la clipa în care vei avea propria ta afacere și vei fi propriul șef. Până atunci, mai e mult de lucru și trebuie să fii la fel de serios ca și până acum, pentru că nimic nu se face singur. Numărul norocos al zilei este 9.

Scorpion
Simți cum se schimbă anumite lucruri în viața ta, iar acest lucru nu îți dă deloc liniște. Nu ești obișnuit cu această situație și trebuie să o iei ca atare. Gândește-te foarte bine la drumul pe care vrei să mergi, căci surprizele pot să bată la ușă. Numărul norocos al zilei este 13.

Citește și: Horoscopul runelor luna iulie. Două zodii au parte de o lună de vis

Săgetător
Vezi că lucrurile pe care ți le doreai de mult timp se mai lasă așteptate și trăiești o mare dezamăgire. Ai mai multă răbdare, pentru că acele lucruri ar putea să apară în viața da, dacă îți dorești suficient de mult. Numărul norocos al zilei este 5.

Capricorn
Înveți în fiecare zi cum să treci peste ce s-a întâmplat și să devii din ce în ce mai puternic. Ai învățat să fii mai precaut și să îi asculți mai des pe cei dragi. Numărul norocos al zilei este 1.

Sfatul zilei de 10 iulie 2018. Vărsătorii au o discuție serioasă cu partenerul de viață

Vărsător
Este momentul să ai o discuție serioasă cu partenerul de viață cu privire la planurile de viitor. Trebuie să știi cât mai repede în ce stadiu vă aflați și ce dorește fiecare de la celălalt. Numărul norocos al zilei este 3.

Pești
O ieșire cu persoana iubită este tot ce îți dorești astăzi, însă acest lucru nu se poate din cauza locului de muncă. Explică-i acest lucru partenerului de viață și evitați o ceartă de proporții. Lăsați ieșirea pentru weekend, când spiritele se mai calmează. Numărul norocos al zilei este 7.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top