Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal 16 – 22 iulie 2018 Pești

Horoscop saptamanal

Horoscop săptămânal 16 – 22 iulie 2018 Pești

Horoscop săptămânal 16 – 22 iulie 2018 Pești. Peștii vor avea o săptămână interesantă. Se pot întâmpla în viața lor lucruri la care nu s-ar fi așteptat. Află ce spun astrele despre acest semn zodiacal.

Horoscop săptămânal 16 – 22 iulie 2018 Pești

În ceea ce privește sănătatea, Peștii trebuie să fie foarte atenți. Deși nu vor avea probleme grave în acest sens, totuși nu se spune degeaba că este mai bine să previi decât să tratezi. Este recomandat pentru acești nativi să meargă la medic pentru analizele de rutină. Asta pentru a se asigura că în viitor nu vor apărea anumite prbleme de sănătate.

Apasă pe zodia ta pentru a citi horoscopul: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Peștii trebuie să fie foarte atenți în această săptămână la oamenii din jurul lor. Vor avea multe lucruri de învățat. Vor fi plăcut surprinși de peroane din partea cărora nu se așteptau la anumite gesturi. Este posibil chiar să apară persoane noi în viața Peștilor în aceste zile.

Din punct de vedere sentimental, Peștii vor fi plăcut surprinși să observe că lucrurile merg din ce în ce mai bine. Se vede că și ei, dar și partenerii de cuplu, depun efortuti în acest sens. Este foarte bine, având în vedere că în ultima vreme au trecut prin momente mai delicate.

La serviciu, Peștii ar putea întâmpina mici dificultăți. Nu este vorba despre nimic din ceea ce nu poate fi rezolvat. Numai că pentru a găsi rezovarea, este necesar ca acești nativi să aibă răbdare, să fie calmi și să fie deschiși la schimbări.

Nu este exclus ca unii Pești să își schimbe lcoul de muncă. Asta dacă simt că la actualul job lucrurile nu mai merg așa cum își doresc ei. Cei care se simt blocați în rutină la locul de muncă, sau nu mai au nicio satisfacție făcând ceea ce li se cere, este posibil să ia o decizie radicală și să facă schimbări în ceea ce privește cariera.

1 Comment

1 Comment

  1. els

    2018-07-14T17:23:22+03:00 at 2018-07-14T17:23:22+03:00

    Este același horoscop de săptămîna trecută. Minerva, șomezi?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top