Connect with us

Revistateo.ro

Cristi Brancu, despre Bianca Drăgușanu: „Tristan este un paravan...”

Staruri

Cristi Brancu, despre Bianca Drăgușanu: „Tristan este un paravan…”

Cearta dintre Cristian Brancu și Bianca Drăgușanu este mai aprinsă ca oricând. Prezentatorul emisiunii „Agenția VIP” vine cu noi dezvăluiri despre despărțirea Biancăi de Victor Slav. Ce spune acesta despre noul iubit, Tristan Tate.

Cristi Brancu a spus în timpul unei înregistrăzi că Tristan este numai un paravan pentru Bianca și că aceasta îl folosește. De asemenea, prezentatorul TV a dezvăluit că internauții au fost extrem de surprinși de noua relație a Biancăi și că au acuzat-o că nu și-a schimbat obiceiurile din trecut.

Citește și: De aici a pornit totul? Cearta televizată dintre Bianca și Victor care anunța ruptura

„(…). Ei bine este o răsturnare de situație, pentru că în primele discuții, pe care noi le-am avut aici (…) v-am spus lucrul următor: până la urmă Tristan Tate este un paravan, cineva este cumva în spate, Tristan Tate este folosit, este foarte bun de distracție, de pansament, după o căsnicie, care cumva trena, pentru că fiecare avea treaba lui. Și, în acel moment, Tristan Tate părea aventura sau povestea absolut extraordinară, pe care să o merite. Ce ne facem, că Tristan Tate nu îi dădea siguranța și satistfacția pe care ea și-o dorește. (…).

Ce spun internauții despre noua relație cu Tristan

Ea a reușit să spele acest trecut și, stând alături de Victor Slav, care nu are mulți bani, dar care o iubea și cu care a făcut un copil, părea să fie scăparea definitivă sau pentru mai multă vreme pentru drumul ei. Pentru că Victor nu era un om cu bani, era un opm care o iubea, erau un cuplu frumos, pentru că ea este aspectuoasă, el este arătos. Însă, acum a apărut lângă un «bad boy (n.r.: băiat rău)» și lumea a spus: «Ah, deci, fata tot parașută cum știm noi este!». Asta pe ea o turbează”, a dezvăluit prezentatorul TV.

Bianca a plecat zilele trecute să petreacă alături de o prietenă în Italia. În acest timp, Tristan a ales să plece cu prietenii săi într-o altă destinație.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top