Connect with us

Revistateo.ro

Ce s-a întâmplat cu fetița actriței Lorena Rojas, la trei ani după ce aceasta a plecat dintre noi

Staruri

Ce s-a întâmplat cu fetița actriței Lorena Rojas, la trei ani după ce aceasta a plecat dintre noi

Dispariția actriței Lorena Rojas a fost o lovitură puternică pentru milioane de fani. În 2015, la numai un an și câteva luni luni după ce a devenit mamă, aceasta a aflat că suferă de o afecțiune îngrozitoare.

Viața a fost pentru Lorena Rojas, până la final, asemenea unui scenariu de telenovelă. Actrița care a jucat într-o mulțime de telenovele a simțit cea mai mare bucurie când a rămas însărcinată cu o fetiță. Lorena a născut-o pe Luciana pe 6 octombrie 2013.

Citește și: Stela Popescu, șase luni de când nu mai este printre noi. Ce au făcut colegii pentru marea actriță

Chiar când credea că viața i s-a schimbat radical la un an și jumătate, Lorena Rojas a aflat că starea sa de sănătate nu este una tocmai bună. Aceasta a pierdut lupta cu boala pe 16 februarie 2015, lăsând în urma sa o famile devastată.

„Acest bebeluș mi-a arătat că eforturile mele nu au fost în van. Este fermecătoare, frumoasă și a intrat în viața mea pentru a-i da un sens. Luciana este un înger în toate sensurile cuvântului”, declara iubita actriță de telenovele când a prezentat-o publicului pe fiica ei.

A post shared by mayriux13 (@mayriux13) on


La numai un an, Jorje Monje, soțul actriței, a fost găsit fără viață în locuința lui din Miami și toată lumea s-a întrebat ce se va întâmpla cu fetița.

Micuța Luciana a fost luată de către mătușa sa, sora Lorenei. Mayra a dezvăluit că face tot ce trebuie pentru ca fetița să nu simtă lipsa părinților săi și să fie un copil fericit.

A post shared by mayriux13 (@mayriux13) on

Iar din imaginile pe care le postează pe rețelele de socializare, micuța seamănă foarte mult cu părinții săi și este mereu veselă.

A post shared by mayriux13 (@mayriux13) on


„Sora mea este prezentă tot timpul. Nu trebuie să mă uit la Luciana pentru a-mi vedea sora. Luciana este o ființă independentă, este o fetiță care trebuie să strălucească din interior, care nu trebuie să fie văzută doar ca fiica Lorenei”, a afirmat Mayra într-un interviu.

Citește și: S-a stins din viață o îndrăgită actriță de telenovele

Lorena a devenit cunoscută publicului din România datorită telenovelelor în care a jucat. Printre ele se află „Rosario”, „Pecados Ajenos”, „Morena” sau „Baila conmigo”.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top