Connect with us

Revistateo.ro

Ingrijire corporala cu riscuri uriase. ALERGII DE LA PRODUSELE PENTRU CORP

Stiri

Ingrijire corporala cu riscuri uriase. ALERGII DE LA PRODUSELE PENTRU CORP

Atentie la ce produse de ingrijire corporala folositi pentru a va spala! Anumite sapunuri si geluri de dus contin substante care va provoaca alergii!

Cel mai recent inamic al corpului uman din produsele de ingrijire corporala este conservantul chimic metil-izotiazolinona, sau MI, pe scurt. Acesta este responsabil de mancarimile de la nivelul pielii si de numeroase alergii.

„Suntem in mijlocul unei epidemii de alergii la un conservant, o epidemie de o amploare nemaivazuta inca” spune dr. John McFadden, un consultant dermatolog la St. John’s Institute of Dermatology din Londra, citat de ziarul Telegraph.

“Multi dintre pacientii nostri au suferit dermatite acute cu inrosiri si umflari ale fetei. As cere industriei de cosmetice sa nu astepte legislatia, ci sa treaca la fapte si sa incerce sa rezolve problema, inainte ca sa se inrautateasca”, mai spune acesta.

Pe site-ul googuide.com puteti consulta ce produse de ingrijire corporala contin MI pentru a le evita, prevenind astfel reactiile alergice.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top