Connect with us

Revistateo.ro

Dana Săvuică, dezvăluiri despre divorț

Monden

Dana Săvuică, dezvăluiri despre divorț

Dana Săvuică a vorbit despre divorț. Fostul model și Răzvan Stanciu au devorțat după 26 de ani de relație. Cei doi au pus capăt mariajului la notar în luna decembrie. Fiica lor este bine, nu a fost afectată de despărțirea părinților săi.

Dana Săvuică a vorbit depspre divorț

”După 25 de ani de relație, am divorțat la notar, în decembrie. E un lucru care trebuia să se întâmple. Fiica mea, Julie, e foarte ok și poate să judece lucrurile așa cum trebuie.

Mi-a zis doar un singur lucru: „Mami, eu mă bucur pentru tine, vreau să fii liniștită, sănătoasă și fericita” și la fel pentru tatăl ei”, a spus fostul model, potrivit ciao.ro.

Și fostul soț al Danei Săvuică a vorbit despre cele întâmplate, despre despărțire. A declarat totul în cadrul unui interviu pentru click.ro.

”Sunt prea liber! Chiar m-am întrebat ce să fac cu atâta libertate?! Viața te pune în fața unor situații incredibile uneori. Ce pot să spun…nu-mi caut pe nimeni. Regret că s-a ajuns aici”, a declarat Răzvan Stanciu pentru sursa anterior menționată.

Cei doi au avut o relație timp de 26 de ani. 22 de ani au fost soț și soție. Fostul soț al Danei Săvuică a declarat că decizia de a divorța i-a aparținut în mare parte fostului model.

”Am făcut împreună acest pas, dar decizia de separare pot să spun că 70 la sută i-a aparținut Danei. Ea și-a dorit să redevină femeie liberă. Suntem doi oameni maturi și civilizați. Am rămas în relații ok. Ne leagă totuși o poveste de 26 de ani. Au fost 22 de ani de căsnicie și 4 de prietenie. În fiecare an eu îi organizam petrecerile”, a mai spus Răzvan Stanciu.

Dana Săvuică, divorț supă 26 de ani de relație

CITEȘTE ȘI: Ioana Ginghină a vorbit despre divorțul de Alexandru Papadopol
CITEȘTE ȘI: Carmen de la Sălciua, primele declarații după divorț

Întrebat de împăcare, bărbatul a spus că nu crede că se va întâmpla lucrul acesta. ”Eu sunt un tip care iartă. Dana poate să-și găsească și pe altcineva. Ce, eu am fost vreun sfânt? Pe mine nu m-a constrâns căsnicia cu nimic. Dana știa caracterul meu rebel. Nu a dus-o nimeni cu forța la altar.

Acum, lăsând gluma la o parte, nu cred că ne vom împăca, dar știți cum este „niciodata să nu spui niciodată!”. Așa cum nimeni nu credea că vom ajunge la divorț, așa nu poți fi sigur de nimic în viața asta”, a mai delcarat bărbatul pentru click.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Monden

To Top