Connect with us

Revistateo.ro

Roxana Ciuhulescu a născut, chiar de ziua soțului său

Staruri

Roxana Ciuhulescu a născut, chiar de ziua soțului său

Roxana Ciuhulescu este în culmea fericirii. Astăzi, chiar de ziua soțului său, fosta prezentatoare TV a devenit mamă pentru a doua oară. Vedeta a adus pe lume astăzi un băiețel perfect sănătos, care se va numi Cezar Ioan.

Roxana și Silviu Bulugioiu au mers împreună la maternitate în această dimineață și au vorbit despre emoțiile pe care le au legate de bebeluș și de intervenția chirurgicală la care Roxana a fost supusă.

Citește și: Roxana Ciuhulescu, declarații înainte de naștere

Vedeta a intrat în sala de nașteri la ora 09:00 și a făcut operație de cezariană pentru a-l aduce pe lume pe băiețel.

„Ne-am început ziua frumos, s-au oprit ploile când trebuie să apară Cezar. Este o zi cu mare încărcătură emoțională. Poţi să ai şi cinci copii, emoţiile sunt diferite. Teoretic prin cezariană aş vrea, dar dacă până acum nu au apărut contracţii.

Împreună cu medicul am hotărât că este mai bine să fac cezariană, mai ales că mai am o cezariană şi are peste 4 kilograme. (…). Nu am intrat în travaliu, nu am contracții, deci va fi cezariană. Să-i dea Dumnezeu noroc.

La 9 începe operaţia. Nimic în viaţă nu este întâmplător. Când am rămas însărcinată şi am făcut calculul m-am rugat de el să stea cuminte ca să fie un cadou frumos pentru tatăl lui şi sper să fie la fel de inimos ca tatăl lui (…). Am dormit vreo 2-3 ore (n.r.: azi-noapte). (…)”, a mărturisit vedeta înainte să intre în sala de operații pentru Antena Stars.

Soțul Roxanei, în culmea fericirii

Astăzi, Silviu Bulugioiu împlinește o frumoasă vârstă, iar nașterea fiului său cu Roxana Ciuhulescu e cel mai frumos cadou pe care l-a primit vreodată.

E nemaipomenit, vrem să fie bine pentru toată lumea. E atâta bucurie în spate, încât emoțiile pălesc. (…). A fost foarte simplu să o susțin, mai greu a fost să o fac să stea locului. În plus, cu dragoste, iubire, se poate orice”, a subliniat soțul Roxana Ciuhulescu.

Din prima căsnicie, Roxana mai are fetiță în vârstă de șapte ani, pe care o cheamă Ana Cleopatra.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top