Connect with us

Revistateo.ro

Staruri

Nidia Moculescu își acuză mama: „Cum poți să locuiești în casa celui care mi-a făcut atâta rău?”

De când s-a întors în țară, Mariana Moculescu a reușit să surprindă pe toată lumea cu afirmațiile sale. Aseară, fosta soție a lui Horia Moculescu s-a certat în direct cu fiica sa, iar cuvintele pe care și le-au spus au fost extrem de tăioase, de ambele părți.

Nidiei Moculescu nu îi vine să creadă că mama sa s-a mutat cu Cristi Marin, bărbatul pe care l-a acuzat că i-ar fi făcut rău în trecut. Nidia i-a cerut mamei sale să plece din casa lui Cristi Marin.

„Cum poți să locuiești în casa celui care mi-a făcut atâta rău? Mai știi când spunea ce i-am făcut pentru 200 de lei, că m-a bagat la videochat?”, este unul din mesajele scrise de Nidia catre mama ei.

Citește și: De aici a pornit totul? Cearta televizată dintre Bianca și Victor care anunța ruptura

Mariana Moculescu s-a revoltat și a spus că nu se aștepta la astfel de acuzații, mai ales că nu a ajutat-o fiica sa în ultiii cinci ani decât cu 40 de euro.

Cuvintele mamei au revoltat-o pe Nidia.

„Nu faci așa ceva. Dacă îți iubești copilul, nu faci așa ceva. Eu am făcut tot ce am putut. De ce depinde caracterul unui om de faptele altui om! Eu am 28 de ani, eu am o carte de muncă de 10 ani, muncesc, nu stau pe străzi și am stat și cu chirii, plătite de mine, nu de tata (…) Aseară tremuram de nervi, eu oricum am tahicardie și atacuri de panică.

99,99% tata a fost pentru mine ca o mamă. Prefer să cred despre mama că e bipolara și nu nimfomană. Altfel nu înțeleg de ce s-a dus la Cristi Marin„, a mai spus Nidia.

Mariana Moculescu crede că de vină pentru comportamentul fiicei este Horia Moculescu

Mariana Moculescu a refuzat să stea pe aceeași canapea cu Nidia, însă a venit apoi la „WoWbiz” și a spus ce crede despre fiica sa.

„Ce treabă am eu cu ea și cu așteptările și neașteptările ei? Nu mă interesează! Atâta timp cât eu i-am oferit ajutorul când a vrut ea și cum a vrut ea, în situația asta ea trebuia să mă suștină, că i-am dat viață. Cât a fost învățată să mintă! El e vinovatul, nu ea! Dar și ea are o vârstă la care eu deja voiam să divorțez de el!

La 28 de ani, are deja o vârstă când eu voiam să divorțez de el! Este responsabilă, e majoră. Mă judecă și nu este justă. Nu e o persoană justă. Avea nevoie doar de banii mei. Atât mi-a cerut mereu. ‘Îmi dai și mie niște bănuți?’ Dar eu când i-am cerut, nu a vrut. Nu mi-a dat. Tot ce a zis în seara asta sunt numai minciuni”, a spus Mariana Moculescu despre Nidia, fiica ei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top