Connect with us

Revistateo.ro

Gabriela Cristea a izbucnit în lacrimi la TV, din cauza unei concurente: „Din păcate...”

Staruri

Gabriela Cristea a izbucnit în lacrimi la TV, din cauza unei concurente: „Din păcate…”

Gabriela Cristea a izbucnit în lacrimi în cadrul emisiunii „Te iubesc de nu te vezi” de joi seară. O invitată a emisiunii a lăsat-o fără cuvinte cu povestea ei de viaţă, foarte dureroasă.

„Fiul meu a pierit când avea doi ani. L-am găsit fără viață în pătuţ. Am mai încercat să am copil acum vreo opt ani şi s-a întâmplat ca pe la şapte luni să se întrerupă sarcina. Atunci au descoperit că e vorba de trombofilie„, a spus Alina.

Impresionată de cuvintele concurentei, Gabriela Cristea a izbucnit în lacrimi. Prezentatoarea emisiunii „Te iubesc de nu te vezi”, care are o fetiță de câteva luni, a fost emoționată să audă această poveste de viață. Gabriela a încercat, la rândul său, să aibă ani de zile un bebeluș, iar minunea s-a împlinit anul trecut.

Citește și: Clipe grele pentru Gabriela Cristea în timpul sarcinii

„Jos pălăria în faţa ta! Nu pot să cred! Asta înseamnă să fii părinte, e un job fulltime, nu ai timp să te odihneşti. (…) Am vrut să semnalez asta femeilor care vor să devină mame. E foarte bine să meargă la doctor. Analiza asta pentru trombofilie să o ceară. Este foarte scumpă. Din păcate, din câte ştiu eu, nu este decontată. (…) Nu există o tragedie mai mare ca o mamă să îşi piardă pruncul„, a spus Gabriela Cristea printre lacrimi.

Gabriela a fost nevoită să facă injecții pe parcursul întregii sarcini

Gabriela Cristea a povestit că timp de nouă luni a trebuit să facă injecții în burtă pentru a putea păstra sarcina.

„Vreţi să vă povestesc eu ce înseamnă tratamente? Eu mi-am făcut timp de nouă luni injecţii în burtă în fiecare seară. Nu am spus niciodată chestia asta. Şi nu m-am plâns niciodată şi vreau să spun că le încurajez pe toate prietenele mele care fac astfel de tratamente.

Citește și: Gabriela Cristea a vorbit emoționată despre fiica ei

Am avut trombofilie, nimic grav. Am făcut în fiecare zi până în ultima zi de sarcină injecţii în burtă şi mi le făceam singură. Şi într-o seară mă durea şi într-o seară nu mă durea şi tot aşa… până am ajuns la nouă luni şi nu a fost greu deloc. Important e să îţi doreşti cu adevărat”, a spus prezentatoarea TV în cadrul unei emisiuni, potrivit click.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top