Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal 16 – 22 iulie 2018 Scorpion

Horoscop saptamanal

Horoscop săptămânal 16 – 22 iulie 2018 Scorpion

Horoscop săptămânal 16 – 22 iulie 2018 Scorpion. Se anunță o săptămână plină de provocări pentru Scorpioni. Dar, dacă vor reuși să își păstreze calmul și chiar să găsească soluții pentru toate lucrurile neplăcute care le ies în cale, atunci vor termina săptămâna într-o notă pozitivă.

Horoscop săptămânal 16 – 22 iulie 2018 Scorpion

Din punct de vedere sentimental, Scorpionii vor avea o săptămână intensă. Vor trece prin diverse încercări, prin difeirte stări, ceea ce le va afecta și relația de cuplu. Vor fi zile în care se vor simți copleșiți de sentimentele pe care le au pentru parteenrii de cuplu și vor exterioriza acele sintimente. De asemenea, vor fi perioade în care vor simți nevoia să fie singuri. Numai că, dacă nu vor comunica așa cum trebuie acea necesitate, este posibil să apară probleme destul de intense în cuplu.

Apasă pe zodia ta pentru a citi horoscopul: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

La serviciu vor apărea ceva provocări pe parcursul săptămânii. Chiar dacă vor simți că își pierd calmul, aceștși nativi trebuie să fie foarte diplomați atunci când încearcă să găsească soluții. Dacă se vor lăsa controlați de emoții, nu vor reuși decât să agraveze situația. Chiar dacă li se pare că se produce o nedreptate, este recomandat să comunice lucrul acesta într-un mod care să nu fie deranjant.

În ceea ce privește starea de sănătate, nu ar fi o idee rea să meargă la medic pentru acele probleme pe care le au de ceva vreme. Nu are sens să caute soluții singuri. Numai un medic va ști ce este de făcut. De asemenea, este bine să fie atenți. În această săptămână cresc șansela ca Scorpionii să răcească.

În privința banilor nu au de ce să își facă griji. Primesc o anumită sumă de bani în această săptămână. Este neașteptat, dar tare util acel câștig financiar. Poate fi vorba despre o moștenire, ori de o investiție ce abia acum începe să dea roade.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top