Connect with us

Revistateo.ro

Oana Lis, noi declarații despre starea lui Viorel Lis: „La anumite lucruri trebuie să te aștepți”

Staruri

Oana Lis, noi declarații despre starea lui Viorel Lis: „La anumite lucruri trebuie să te aștepți”

Oana Lis trece prin clipe cumplite de când soțul său a început să se simtă din ce în ce mai rău. Fostul edil al Capitalei, Viorel Lis, se află într-o stare critică. Acesta nu mai poate să vorbească foarte bine, iar Oanei îi este foarte greu să se înțeleagă cu acesta.

Oana a vorbit despre situația soțului său la „Teo Show”. Aceasta a dezvăluit că este fericită pentru că nu este mai rău și că acum este rândul său să îi fie aproape soțului său. Când era tânără, Viorel Lis a fost aproape de ea.

Citește și: Viorel Lis nu mai poate vorbi! Ce se întâmplă cu fostul edil al Capitalei

Sunt mulțumită că nu a fost mai rău de atât, putea să rămână paralizat, să fie mai rău. Vorbește mai greu, dar e ok. Asta e viața! La anumite lucruri trebuie să te aștepți. Le iau pe toate așa cum vin. S-a întors roata, mă bucur că am devenit o femeie puternică și acum îl pot susține și eu pe el, așa cum a făcut el când eram eu tânără.

M-a ajutat mult facultatea de psihologie să nu înnebunesc, nu mai iau pastile ca să pot să dorm. Mă liniștesc singură, am învățat tot felul de tehnici și știu ce trebuie să fac atunci când intru în panică, atunci când nu reușesc să adorm”, a declarat Oana Lis într-un interviu pentru Teo Show.

Zilele trecute, Oana a dezvăluit că se așteaptă la ce este mai rău

„Preferam să fiu la emisiune cu el chiar dacă eram certaţi, dar trebuie să mă obişnuiesc cu realitatea. A avut probleme de sănătate, ultimul accident vascular a lăsat urme. Nu mai poate vorbi, oboseşte dacă vorbeşte şi nu mai poate vorbi, mă recunoaşte şi sunt bucuroasă că cognitiv e bine dar îi dau tot felul de vitamine şi el nici nu mai vrea.

Fac tot ce pot, merg la biserică, dau cu tămâie, mă rog pentru el, fac lucruri pe care nu le făceam înainte. Nu vreau să mă faci să plâng. Mă rog să fiu puternică. El îşi doreşte o ultimă vacanţă, dar dacă moare în avion ce mă fac? Încă îl iubesc, îi dau din energia mea şi el m-a ajutat pe mine. Nu pot spune că e uşor. E greu.” a declarat Oana Lis, cu ochii în lacrimi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top