Connect with us

Revistateo.ro

Cine conduce cu adevărat afacerile lui Cristi Borcea

Staruri

Cine conduce cu adevărat afacerile lui Cristi Borcea

S-a spus că fostul acționar de la Dinamo, Cristi Borcea, i-ar fi încredințat toate business-urile Valentinei Pelinel. Se pare că nu e tocmai așa și că fostul model a trecut în planul secund.

Cea care a revenit în forță, de fapt cea care a fost mereu prezentă în afacerile lui Borcea conducându-le cu o mână de fier este Mihaela, fosta nevastă, scrie presa mondenă.

O sursă apropiată de cei doi a declarat pentru site-ul wowbiz.ro că persoana care se ocupă cu adevărat de afacerile lui Borcea, cel puțin de ultimul business deschis (n.r.: un club exclusivist din Capitală) este Mihaela.

CITESTE SI: Ce au găsit în calculatorul Mădălinei Manole

Oana Lis, noi declarații despre starea lui Viorel Lis: „La anumite lucruri trebuie să te aștepți”

„Clubul din Crangasi, inaugurat in urma cu o luna si jumatate, este promovat numai de Mihaela! Ea este cea care a organizat evenimentul de deschidere, in plus, si pe partea de online, tot afacerista este cea care face tot felul de postari!

In ultima perioada, nu a fost petrecere sau vizionare de meci la Campionatul Mondial de Fotbal din Rusia fara ca ea sa nu le arate publicului prin intermediul adreselor sale de socializare.

Este un adevart om de marketing si publicitate”, au spus apropiații pentru wowbiz.ro.

Cristi Borcea a fost eliberat recent din pușcărie, acolo unde a stat 4 ani condamnat în Dosarul Transferurilor. Omul de afaceri care s-a îmbogățit cu buteliile imediat după Revoluție trăiește o poveste de iubire alături de fosta nevastă a politicianului Cristian Boureanu.

Cei doi urmează să se căsătorească poate chiar în acest an, după cele două mariaje eșuate ale lui Borcea cu Mihaela și Alina Vidican.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top