Connect with us

Revistateo.ro

Gigi Becali a vorbit despre nunta lui Cristi Borcea cu Valentina Pelinel

Staruri

Gigi Becali a vorbit despre nunta lui Cristi Borcea cu Valentina Pelinel

Abia ce a ieșit de la penitenciar, că toată lumea așteaptă cu nerăbdare ca Valentina Pelinel și Cristi Borcea să își oficializeze relația.

Cei doi, care au un fiu împreună, sunt împreună de mai bine de doi ani, iar o bună parte a relației, fostul acționar de la Dinamo a petrecut-o în spatele gratiilor.

Citește și: Cine conduce cu adevărat afacerile lui Cristi Borcea

Pentru că sunt mulți cei care se așteaptă la Cristi Borcea să facă pasul cel mare și să o ia de soție pe Valentina, nașul acestuia, Gigi Becali, a vorbit despre planurile lui Borcea.

Patronul de la FCSB, care i-a cununat pe Cristi Borcea și Alina Vidican, a vorbit despre nunta lui Borcea cu Valentina Pelinel.

„Eu nu știu dacă mai vrea copil. La Cristi niciodată nu știi la ce să te aștepți. Ce are el în cap știe doar el. Nu mă mai întrebați de nuntă, că nu va avea loc nicio nuntă. Mi-a spus mie. După atâția ani în pușcărie, trebuie să-și revină, să se liniștească, are alte priorități„, spunea latifundiarul din Pipera acum ceva timp.

Cristi Borcea, probleme de sănătate după ce a ieșit de la penitenciar

Imediat după ce a ieșit de la penitenciar, Cristi Borcea a vorbit despre problemele sale de sănătate. Anii petrecuți în spatele gratiilor l-au afectat foarte mult.

Citește și: Mihaela Borcea, dezvăluiri despre fostul soț: „Mi-e frică să nu i se întâmple ceva…”

„Sunt sincer cu voi, nu doar că nu m-am ocupat în ultimii patru ani, dar nu mă ocup de nimic în următorul an, pentru că sunt inapt. (…) Mă duc la terapie psihiatrică la Geneva, am programat deja! Dorm două ore pe noapte, iau patru, cinci medicamente, nu mă interesează afacerile, vreau să mă refac după experienţa închisorii.

Visez şi acum şobolani, acesta este adevărul! (…) În nimic nu mă implic până când nu mă refac! Directorii să facă afacerea că de aia îi plătesc, asociatul e şi el acolo, eu mă duc la Geneva, în Elveţia, că vreau să mă fac bine.”, a declarat el pentru evz.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top