Connect with us

Revistateo.ro

Staruri

Iar se spune că Florin Salam se retrage din muzică. Cine a făcut anunțul

Una din știrile la modă, o informație care apare periodic este cea potrivit căreia Florin Salam se retrage din muzică.

În ultimii ani despre retragerea lui Salam s-a scris mai mult decât despre Academia Română și, de fiecare dată, acesta apărea iar și iar în concerte prin țară, la nunți sau botezuri.

Manelistul a devenit recent tătic pentru a cincea oară și se zvonește că se retrage din industrie.

Anunțul a fost făcut de Ciprian Pian, un om despre care presa de scandal scrie că ar fi interlop. Acesta susține că Florin are serioase probleme financiare și din această cauză, din cauza buclulului în care s-a băgat cu cămătarii, a decis să ”fugă”.

CITEȘTE ȘI: Mariana Moculescu, dezvăluiri dramatice: „Am fost răpită de patru indivizi”

Borcea și Pelinel nu se căsătoresc. Ce face Alina Vidican

Roxana Dobre a născut recent

A născut Roxana Dobre, partenera lui Florin Salam. Bruneta a adus pe lume un băiețel perfect sănătos care are deja un nume.

Micuțul va fi botezat cu numele Simon Ștefan, conform presei mondene. Micuțul a venit pe lume la ora 9 și 7 minute și a cântărit la naștere 3,210 grame. Micuțul măsoară 50 de centimetri.

În familia lui Salam mai e o femeie însărcinată. Artistul așteaptă cu sufletul la gură și momentul în care fiica lui, Betty, va aduce pe lume primul copil.

Primele zvonuri despre sarcina lui Betty au apărut în aprilie. Atunci era tăcere din partea familiei

După ce au apărut zvonuri potrivit cărora Betty Salam, fiica lui Florin Salam, este însărcinată, au apărut informații noi legate de acest subiect. Betty și iubitul ei, Cătălin Vișănescu, urmează să se căsătorească pe 25 august. Iată ce a spus familia despre zvonurile conform cărora Betty Salam ar fi însărcinată.

Betty este de mai mulți ani într-o relație cu Cătălin Vișănescu. Ce doi se pregătesc petru nunta ce va avea loc pe 25 august.

Despre Betty, care este încă elevă la liceu, s-a spus că ar fi însărcinată. Cu alt ocazii, artista a infirmat zvonurile. De data aceasta, însă, nu a comentat subiectul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top