Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop saptamanal

Horoscop săptămânal 23 – 29 iulie 2018 Berbec

Horoscop săptămânal 23 – 29 iulie 2018 Berbec. Ultima săptămână a lunii iulie vine cu o mare lecție pentru nativii zodiei. Iată ce îți rezervă astrele pentru zodia ta.

Pe 23 iulie, Soarele părăsește semnul Rac și intră în zodia Leu, iar Mercur își începe mersul retrograd începând cu data de 26 iulie. Acest lucru vine cu o mulțime de surprize pentru nativii zodiei Berbec, mai ales pe plan sentimental. Vor exista o mulțime de răsturnări de situație penttru Berbeci, care vor fi foarte încercați de soartă.

Horoscop săptămânal 23 – 29 iulie 2018

Horoscop săptămânal 23 – 29 iulie 2018 Integral: Apasă pe zodia ta pentru a citi horoscopul integral: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Pe 27 iulie 2018, va avea loc Luna Plină în zodia Vărsător, însoțită de o eclipsă totală de Lună. Acest lucru îi afectează pe nativii zodiei Berbec, care vor simți că nu se mai înțeleg cu partenerii lor. Cei care au o relație de lungă durată cu cineva vor simți zilele următoare că partenerul pare un străin, cu care nu au nimic de vorbit. Problemele de comunicare cu partenerul vor continua în toată această perioadă.

Își vor regândi sentimentele și vor analiza mai mult ceea ce au de făcut în perioada următoare. Cei care sunt singuri vor simți o dorință uriașă de a flirta și de a cunoaște persoane noi. Iar ieșirile în oraș vor fi mult mai dese și pline de neprevăzut. Atenție, însă, la banii cheltuiți în dorința de a-i impresiona pe cei din jur. Nu este cazul să te lauzi cu veniturile tale.

Berbecii trebuie să evite extenuarea

La muncă, Mercur retrograd îi trage de mânecă pe cei care au avut ceva de terminat și nu au lăsat acele lucruri pentru o altă zi. Este momentul pentru a finaliza un proiect și pentru a începe altceva nou. Cei care își caută un loc de muncă au astrele de partea lor, deoarece un loc de muncă se ivește din senin.

Din punct de vedere al sănătății, Berbecii trebuie să aibă mai multă grijă și să se odihnească suficient, pentru a nu suferi din cauza epuizării.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top