Connect with us

Revistateo.ro

De ce nu a plecat Bianca în vacanță cu Tristan Tate

Staruri

De ce nu a plecat Bianca în vacanță cu Tristan Tate

Bianca Drăgușanu și Tristan Tate se iubesc de aproximativ două luni și toată lumea aștepta să îi vadă pe cei doi mai des împreună. După un weekend petrecut la mare cu Tristan, aceasta nu se grăbește să meargă cu iubitul într-o vacanță în doi.

Azi, în cadrul emisiunii „Te vreau lângă mine, prezentatoarea a vorbit desspre vacanţele în doi care ar putea să se termine foarte prost dacă partenerii nu cunosc foarte bine. De asemenea, aceasta a spus că o vacanță cu cineva pe care nu îl cunoști foarte bine se poate termina prost.

Citește și: Bianca Drăgușanu, despre despărțirea de Tristan Tate: „Am să fac niște precizări…”

Suntem la mijlocul verii. Azi dimineaţă am vorbit cu o prietenă: cum să supravieţuieşti primei vacanţe în cuplu. O deplasare cu partenerul poate fi letală. Te duci cu el şi te întorci singură. Dacă nu îţi cunoşti partenerul prea bine, s-ar putea să nu ajungeţi împreună la finalul destinaţiei. Dacă te enervează acasă, în deplasare conflictul se poate amplifica.

O altă regulă este să stabiliţi de acasă un buget realist, ca să nu ajungeţi la destinaţie şi să constataţi că nu aveţi bani sau nu aveţi ce face cu banii… asta nu prea se poate întâmpla, cu femeia potrivită. În vacanţă, găseşte câteva minute şi pentru tine.

Să nu îl sufoci, să nu te sufoce. Mergi până la magazin să cumperi beţişoare de urechi şi caşti gura pe la magazine, să fii puţin singură. Momentele de singurătate sunt terapeutice în cazul vacanţei în doi.” a declarat Bianca Drăguşanu.

Tristan Tate, despre despărțirea de Bianca

Despre cei doi s-a scris în ultimele zile că s-au despărțit, dar milionarul britanic a lămurit situația. Acesta a dezvăluit că totul merge bine în relația cu Bianca.

„Daca m-as fi intalnit cu fete din trecutul meu, mi-ar fi facut poze si le-ar fi trimis la toate publicatiile. Lumea ar fi stiut intr-un minut! Nici macar nu le trimit mesaje pe facebook!

Citește și: Bianca Drăgușanu și Victor Slav, din nou împreună. Cu ce ocazie

In plus, vreau sa mai fac o precizare, femeile despre care se scrie ca au fost iubitele mele nu au avut niciodata acest statut, au fost doar fete pe la care am trecut dupa o noapte in club si care mint intruna”, a declarat Tate pentru wowbiz.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top