Connect with us

Revistateo.ro

Denisa Răducu, plânsă de familie și de cei dragi, la un an de când a plecat dintre noi

Staruri

Denisa Răducu, plânsă de familie și de cei dragi, la un an de când a plecat dintre noi

Mai sunt două zile până când se va împlini un an de când Denisa Răducu a plecat dintre noi. Părinții artistei și rudele acesteia nu și-au revenit nici acum.

Mama Denisei i-a făcut un parastas cu aproximativ 100 de persoane, iar la casa tatălui s-au adunat în jur de 40. Cei doi părinţi au vrut să îşi amintească separat de fiica lor.

Citește și: Tatăl artistei Denisa Răducu, declarații neașteptate despre moartea fetei

Se face o slujbă, se merge cu coşul, cu farfuria de colivă, o sticluţă de vin pentru că aşa se obişnuieşte. Deci ea este îngropată aici, în comună. Mai sunt două zile şi se împlineşte un an de când Denisa nu mai este printre noi.

Timpul a trecut aşa cum a trecut, dar nu a fost zi să nu ne cadă o lacrimă şi suferinţa este destul de mare., chiar foarte mare. Nu e nimic mai dureros decât să îţi pierzi copilul.” a declarat tatăl Denisei Răducu pentru Antena Stars.

Citește și: Șoc în showbiz-ul din România! Vedeta a anunțat că suferă de boală care a ucis-o pe Denisa Răducu

La rândul său, mama artistei a dezvăluit ce a pregătit pentru fiica sa.

„Întotdeauna la noi în Oltenia se face pomana de un an cu mâncare. Mâncare, haine, pat şi acum se duce să citească părintele patul, apoi vine să citească hainele, mâncarea şi chem lumea, mese întinse în curte. Nu pot să mănânc, nu pot să dorm. Deci mi-a lăsat un gol imens în suflet.” a declarat mama Denisei Răducu.

Cine a lipsit de la parastas

Marele absent de la parastas a fost chiar Florin, cu care Denisa trebuia să se căsătorească în toamna anului trecut.

Băiatul cu care trebuia să se mărite Denisa, Florin, este în Spania și nu o să vină. El a plecat în străinătate atunci, imediat după moartea ei”, a spus un apropiat al familei, potrivit click.ro.

Denisa Răducu s-a stins din viață pe 23 iulie 2017, dupa ce a fost diagnosticată cu carcinom hepatocelular și a luptat luni de zile cu boala grea.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top