Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal 23 - 29 iulie 2018 Balanță

Horoscop saptamanal

Horoscop săptămânal 23 – 29 iulie 2018 Balanță

Horoscop săptămânal 23 – 29 iulie 2018 Balanță. Ai parte de o săptămână de meditație, de o perioadă în care trebuie să gândești limpede și să decizi ce faci cu viața ta.

Unele aspecte legate de muncă pot lua turnuri neașteptate de situație, dar ai luat în calcul și asta. Cel mai bine e să îți păstrezi diplomația, să nu arunci cu acuzații în stânga și dreapta chiar dacă nu doar tu ai făcut anumite greșeli.

Horoscop săptămânal 23 – 29 iulie 2018

Horoscop săptămânal 23 – 29 iulie 2018 Integral: Apasă pe zodia ta pentru a citi horoscopul integral: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Este bine să rămâi în banca ta o perioadă până se clarifică lucrurile definitiv. Nu trage concluzii pripite și nu întărâta pe nimeni oferind concluziile tale drept adevăruri de necombătut. Nu ai idee cât de mult poate greși un om chiar și atunci când e 100% convins că are dreptate.

Din punct de vedere amoros, apar schimbări esențiale mai ales la mijlocul săptămânii. O ieșite în parc, o cină la malul lacului sau o seară romantică în casa ta te poate schimba complet. E atât de frumos să mai simți fluturi în stomac, să vezi că cineva te iubește și face tot posibilul să te simți fericit! Profită de serile de miercuri, joi și vineri, cele mai favorabile întâlnirilor amoroase.

Financiar, lucrurile stau la fel ca săptămâna trecută. Tu știi să ai grijă de bani, așa că nu e stres. Cu toate acestea, evită pe cât posibil să îi mai împrumuți pe ceilalți pentru că există riscul uriaș de a fi păcălit.

Țepele sunt la modă în perioada aceasta. Invocă motive realiste, chiar dacă sunt niște minciuni. Spune-le adevărul, și anume că nu ai suficienți bani încât să dai și altora și trebuie să îți ajungă până la finalul lunii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top