Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul săptămânii 23 - 29 iulie 2018. 3 zodii reușesc să se redreseze

Sfatul săptămânii

Sfatul săptămânii 23 – 29 iulie 2018. 3 zodii reușesc să se redreseze

Citește sfatul săptămânii 23 – 29 iulie 2018 și află care sunt principalele provocări ale acestei perioade pentru zodia ta. 3 nativi au parte de o redresare totală.

Sfatul săptămânii 23 – 29 iulie 2018

BERBEC: Vin câteva zile în care va trebui să mai lași de la tine. Nu e totul așa cum te așteptai și trebuie să recunoști asta. Zile bune: marți, miercuri și joi.

TAUR: Vin câteva zile în care trebuie să refaci anumite calcule, să treci în revistă o serie de decizii pe care le-ai tot amânat. Zile bune: miercuri și vineri.

GEMENI: Săptămâna asta e una în care trebuie să faci ordine în gânduri. Ai de făcut niște alegeri semnificative din multe puncte de vedere. Zile bune: joi și vineri.

CITESTE SI: Previziuni karmice 23 – 29 iulie 2018. Meditația specifică lunii august vine mai repede; problemele se intensifică

RAC: Nu mai conta pe persoanele care nu ți-au demonstrat nimic faptic. Evită oamenii care doar dau din gură. Zile bune: sâmbătă și duminică.

LEU: E o perioadă excelentă din toate punctele de vedere. Ai de trecut prin mai multe experiențe frumoase. E săptămâna visurilor tale. Zile bune: vineri și sâmbătă.

FECIOARĂ: Vrei să trăiești armonios, în contact cu natura, să faci alegeri sănătoase. E timpul să îți schimbi stilul de viață. Zile bune: marți și joi.

BALANȚĂ: Nu te uita în trecut pentru că nu vei reuși să înțelegi mare lucru și oricum e târziu. Zile bune: joi și vineri.

SCORPION: Primești câteva lovituri fix de la persoanele de la care nu te așteptai. Fă o curățenie în lista de prieteni. Zile bune: marți și vineri.

SĂGETĂTOR: Bucură-te de această săptămână în care devii extrem de comunicativ, în care vezi lucrurile așa cum sunt fără patimă. Zile bune: marți și joi.

CAPRICORN: Ai grijă cum folosești resursele financiare de care dispui acum. Pot apărea cheltuieli neprevăzute. Zile bune: miercuri și duminică.

VĂRSĂTOR: Du-te acolo unde te cheamă sufletul. Redescoperi acele caracteristici, calități pe care credeai că le-ai pierdut în negura timpului. Zile bune: marți și sâmbătă.

PEȘTI: Ești avantajat din punct de vedere financiar, dar asta nu te scutește de responsabilitate în plan bugetar. Zile bune: luni, miercuri și duminică.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul săptămânii

To Top