Connect with us

Revistateo.ro

Cu ce se ocupa Meghan Markle înainte de a deveni actriță

Regalitate

Cu ce se ocupa Meghan Markle înainte de a deveni actriță

Meghan Markle are acum un titlu nobiliar. A fost actriță, iar fanii ei au putut să o vadă în serialul ”Suits”, care a devenit unul de succes. Însă puțini sunt cei care știu cu ce se ocupa Meghan înainte de a deveni actriță. Ducesa de Sussex are un talent special de care a profitat înainte de a intra în lumea actoriei. Iată cu ce se ocupa.

Meghan Markle, caligrafie înainte de actorie

Înainte să devină o actriță celebră, Meghan Markle a avut un loc de muncă part-time în cadrul unui magazin. Se ocupa de caligrafie. Se pare că are mai multe talente.

Meghan s-a făcut remarcată datorită talentului actoricesc pe care îl are. De asemenea, mai are un talent despre care nu mulți știu. Este vorba despre scrisul său, plăcut vedereii. Din acest motiv, înainte de a cunoaște succesul, Meghan și-a câștigat existența și din caligrafie.

CITEȘTE ȘI: Sora lui Meghan Markle, declarații acide: „Dacă piere tata acum, e din vina ta”

CITEȘTE ȘI: Meghan Markle nu iese din palat fără pantofi cu toc! De ce nu are voie să apară în balerini

După aceea a devenit actrița faimoasă pe care multe persoane o admiră. Acum, după ce s-a căsătorit cu Prințul Harry și a devenit Ducesă de Sussex, Meghan a fost nevoită să renunțe la actorie. Potrivit celor de la ”People”, fosta actriță obișnuia să scrie invitații de nuntă sau invitații pentru diverse evenimente. În perioada aceea, Meghan se coupa și de alte lucruri în cadrul magazinului. Spre exemplu, împacheta cadouri sau lega cărți. Mai mult decât atât, îi învăța și pe alții să caligrafieze. Se pare că acesta era locul ei de muncă part-time, pe care îl avea în timp ce mergea și la audiții.

În plus, fosta actriță a lucrat și pe cont propriu. Ea a scris invitațiile de nuntă pentru Robin Thicke și Paula Patton în anul 2005. Cu ceva timp în urmaă, Meghan a postat pe blogul personal câteva cuvinte legate de scrisul de mână despre care spunea că este o artă pierdută.

Sursă foto: hepta

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Regalitate

To Top