Connect with us

Revistateo.ro

Cum are grijă Cabral de Andreea Ibacka, acum că este însărcinată

Staruri

Cum are grijă Cabral de Andreea Ibacka, acum că este însărcinată

Cabral este un soț protector. Cei care îl cunosc spun că este nu doar un munte de om, ci un munte de omenie. Pe cât de dur pare la prima vedere, pe atât de călduros și prietenos este.

Aceste calități le cunoaște însă cel mai bine soția lui, Andreea. Aceasta i-a dat vestea cea mare care l-a făcut pe prezentatorul tv să tresară de bucurie: îi va aduce pe lume un copil.

Cei doi au tot vorbit despre sarcină și se pare că realizatorul de la PRO TV i-a trasat deja câteva sarcini Andreei.

Andreea, răsfățată prea mult de Cabral?

„Cabral e din cale afara de atent. Ii telefoneaza Andreei de cateva ori pe zi. O intreaba cum se simte, daca a mancat, ce face si tine sa o insoteasca la doctor, la control. Are grija, o protejeaza si o menajeaza, desi nu este cazul, si a luat in grija sa toate sarcinile si responsabilitatile de acasa.

Este atat de fericit ca va avea inca un copil incat, impreuna cu Andreea, au stabilit deja ca vor creste bebelusul singuri si nu vor apela la o bona. Vor primi ajutor doar de la mame, mama Andreei si cea a lui Cabral, cele doua bunici care nu-si mai incap in piele de bucurie ca in sfarsit vor avea un nepotel. Sau o nepotica”, au declarat apropiații celor doi pentru wowbiz.ro.

CITESTE SI: Primul mesaj al lui Cabral după ce s-a aflat că Andreea e însărcinată

Ce a făcut Victor Slav când Bianca Drăgușanu s-a despărțit de Tristan Tate?

Am fost foarte bucurosi. Am simtit, orice femeie simte. Am avut toate simptomele. Instinctul de femeie nu m-a inselat. Mi-am facut testul fara sa il anunt. (…) Nu am avut greturi, nu mi-a fost rau, nu am lesinat.

Poate am mancat mai mult si am avut o stare de somnolenta. Nimeni nu si-a dat seama pentru ca am functionat normal. Am 21 de saptamani. (…) Am patru luni de sarcina. Sotul a fost primul care a aflat”, a povestit Andreea Ibacka la tv.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top