Stiri
Tarta cu legume si carnati
Tarta cu legume si carnati
Ingrediente
Pentru blat:
300g faina
60 ml ulei
200 ml lapte
15 g drojdie
putina sare
Pt compozitie:
o ceaoa
ardel rosu
ardel verde
o punga de 500 g de legume congelate adica morcovi, si conopida
sare
piper
o bucata de carnat de casa
ulei
Mod de preparare
Pentru blat se framanta toate bine pana devine un aluat, apoi se intinde intr-o tava de tarta unsa si tapetata. Peste care se pune compozitia; care se face astfel:
– Intr-o tigatie se pune putin ulei peste care se adauga ceapa taiata pestisor, ardeiul rosu si verde taiat cuburi apoi legumele congelate si carnatul taiat rondele. Se mai putina apa peste si se lasa sa fiarba pana scade toata apa.
– Apoi se pune peste blat legumele si carnatul peste care se razuieste cascaval. Placinta se serveste calda!