Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei de 30 iulie 2018. Ce se întâmplă cu Gemenii

Sfatul zilei

Sfatul zilei de 30 iulie 2018. Ce se întâmplă cu Gemenii

Citește sfatul zilei de 30 iulie 2018 pentru zodia ta și află care sunt principalele provocări ale momentului pentru zodia ta.

Sfatul zilei de 30 iulie 2018

BERBEC: Trimite un sol de pace către prietenii tăi. Ești pus în situația de a interveni într-un conflict destul de urât. Numărul norocos al zilei: 4.

TAUR: Bucură-te de acest început de săptămână pentru că vine cu surprize plăcute din punct de vedere financiar. Numărul norocos al zilei: 11.

GEMENI: Nimic nu se compară cu această zi în care începi să tragi concluzii care te ajută să mergi mai departe. Găsești cheia succesului. Numărul norocos al zilei: 10.

RAC: Invidia te urâțește, așa că nu mai privi succesul altora cu atâta patimă. Numărul norocos al zilei: 8.

LEU: Iubește și oferă un pic din iubirea ta și celor care știu doar să urască. Vei schimba lumea. Numărul norocos al zilei: 13.

FECIOARĂ: Relaxează-te, fă-ți planuri, ia-o de la capăt. Se poate, iar de data asta ai protecție divină. Numărul norocos al zilei: 5.

BALANȚĂ: Rupe-te de trecut și privește înainte cu încredere. E timpul să te bucuri de timp doar pentru tine. Numărul norocos al zilei: 6.

SCORPION: Începi o etapă formidabilă în viața ta. Ai toate motivele de bucurie. Trăiește clipa. Numărul norocos al zilei: 9.

SĂGETĂTOR: Familia este cea mai importantă pentru tine în aceste momente. Petrece timpul prețios alături de cei dragi. Numărul norocos al zilei: 1.

CAPRICORN: Tu ești cel mai important pentru tine. Nu asculta de gura lumii. Numărul norocos al zilei: 3.

VĂRSĂTOR: Pentru tine ziua este una agitată. Trebuie să reziști într-un mediu în care te nemulțumesc multe aspecte. Numărul norocos al zilei: 15.

PEȘTI: Lasă criticile deoparte și fii mai maleabil cu persoana iubită. Ești pus pe harță când nu trebuie. Numărul norocos al zilei: 17.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top