Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop lunar august 2018 Berbec

Horoscop Lunar

Horoscop lunar august 2018 Berbec

Horoscop lunar august 2018 Berbec. Luna Nouă din 11 august care se formează în zodia Leu și Luna Plină din 26 august care se formează în zodia Pești vin cu vești neplăcute pentru nativii zodiei Berbec. Au senzația că nimic nu le iese bine în ultima lună și trebuie să ia măsuri urgent.

În luna august, planeta Marte retrogradează, iar acest lucru duce la o adevărată provocare pentru nativii zodiei Berbec, care trebuie să vadă cum să își repare greșelile din trecut.

Apasă pe zodia ta pentru a citi horoscopul integral pe luna august 2018: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Urmează o lună în care nativii zodiei Berbec primesc o mulțime de sarcini la muncă. Simt în fiecare zi că nu au timp să termine totul și se gândesc serios dacă este locul potrivit pentru ei. Și șefii reușesc în această lună să le pună nervii la încercare și nu este exclus ca nativul zodiei Berbec să răbufnească.

Și cum un necaz nu vine singur, nici în sfera sentimentală lucrurile nu sunt prea roz. Berbecii au parte de discuții aprinse cu partenerul de viață. Cei care au o relație de mult timp sau sunt căsătoriți sunt greu încercați în luna august. Problemele de la muncă pe care Berbecii le aduc acasă de la serviciu nu sunt deloc pe planul partenerilor de viață. Din acest motiv, se recomandă mai mult cumpăt, pentru a evita discuții.

Mare atenție și la banii cheltuiți, care vor veni mai mulți ca în alte luni. Nu se recomandă cheltuieli majore, iar o econimisire a lor le va prinde foarte bine.

Berbecii încep să se redreseze după 19 august

Berbecii aflați la început de drum se aruncă adesea cu capul înainte și se lasă furați de val. Fac tot posibilul ca să o impresioneze pe acea persoană specială care a apărut în viața lor. Acestora li se recomandă să fie ceva mai precauți, pentru a nu suferi. Să nu își ofere tot sufletul pe tavă, că riscă să strice totul înainte de a începe ceva.

Dacă la începutul lunii se confruntă cu anumite probleme de sănătate și niște simptome pe care nu le-au mai experimentat, ar fi bine să facă niște analize pentru a vedea dacă este totul în regulă. De la mijlocul lunii august, lucrurile încep să se întoarcă pe făgașul normal.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top