Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop lunar august 2018 Leu

Horoscop Lunar

Horoscop lunar august 2018 Leu

Horoscop lunar august 2018 Leu.. Pentru nativii zodiei Leu, luna debutează cu probleme în viața sentimentală. Vor exista mai multe discuții cu partenerul de viață, iar eclipsa parțială de Soare de pe 11 august le-ar putea aduce niște răsturnări de situație și surprize absolut neaștepate în cuplu.

Leii vor afla lucruri pe care nu sunt pregătiți să le audă pentru moment și acest lucru le va crea un disconfort cu care nu sunt obișnuiți. Trebuie să fie pregătiți cu orice veste ar putea primi și să nu se piardă cu firea.

De asemenea, unii Lei ar putea să le dea vești foarte bune celor dragi cu privire la viața lor personală.

Apasă pe zodia ta pentru a citi horoscopul integral pe luna august 2018: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Din data de 13 august, când Mercur retrogradează, Leii sunt sfătuiți să fie mai blânzi și mai atenți în viața de cuplu.

În plus, la serviciu, șefii le pot atrage atenția nativilor Leu pentru că sunt destul de superficiali. Sunt sfătuiți să dea mai multă atenție lucrului în echipă și să nu își aroge anumite lucruri la care au fost ajutați. Cei care își doresc un nou job sunt sfătuiți să nu caute ceva până la începutul lunii septembrie, deoarece sunt șanse reduse de reușită. Abia de la 1 septembrie se anunță vești bune cu privire la acest aspect.

Nativii zodiei Leu trebuie să strângă puțin cureaua

Nici în sectorul banilor lucrurile nu stau prea roz. Obișnuiți să câștige foarte mulți bani și să se răsfețe pe cât de des posibil, nativii zodiei Leu s-ar putea să strângă puțin cureaua. Abia la finalul lunii lucrurile își pot reveni și până atunci trebuie să mai renunțe la ieșiri și la cheltuieli neprevăzute.

Această situație neobișnuită pentru ei le pot crea probleme la nivel emoțional. Nativii zodiei Leu se pot simți mai stresați ca de obicei și trebuie să aibă mai multă grijă de ei. Și niște analize medicale sunt recomandate, pentru a elimina orice motiv de îngrijorare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top