Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal 6 - 12 august 2018 Fecioară

Horoscop saptamanal

Horoscop săptămânal 6 – 12 august 2018 Fecioară

Horoscop săptămânal 6 – 12 august 2018 Fecioară. Aceste zile îi prind pe nativii zodiei Fecioară, făcându-și o mulțime de planuri. Au multe lucruri de făcut în următoarea perioadă și timpul parcă nu le ajunge.

Nativii acestei zodii își petrec aproape tot timpul liber făcând cumpărături pentru casă, iar acest lucru le va afecta serios bugetul. Pentru cei care pleacă în vacanță, astrologii le recomandă să fie foarte prudenți, deoarece pot apărea probleme la tot pasul. Unii vor pierde avionul, iar alții vor fi nemulțumiți de serviciile pe care le primesc. Ar trebui să își păstreze cumpătul, deși vor fi foarte afectați de orice situație.

Apasă pe zodia ta pentru a citi horoscopul integral săptămânal 6 – 12 august 2018: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Femeile din zodia Fecioară care sunt singure au mari șanse în weekend să cunoască pe cineva special. Este o persoană care le admiră de mai mult timp, iar acum încep să primească semnale de la femeile din zodia Fecioară. Un gest sau un cuvânt frumos nu va fi ignorat de aceste native, care vor începe să îl privească pe acel bărbat cu alți ochi.

Și bărbații singuri din zodia Fecioară sunt dornici să cunoască persoane noi, așa că orice ieșire este o bună oportunitate de a face cunoștință cu o persoană cu adevărat interesantă. Au multe așteptări de la acea persoană, însă zilele acestea se pare că lasă garda jos.

Nativii zodiei Fecioară sunt sfătuiți să nu se certe cu șefii

La serviciu, nativii zodiei Fecioară sunt sfătuiți să își păstreze cumpătul și să nu intre în discuții în contradictoriu cu șefii sau cu colegii. Se recomandă multă prudență, deoarece pot apărea sancțiuni în cazul în care situația se repetă. Pot apărea oportunități noi de afaceri, de care trebuie să profite și să dea tot ce au mai bun.

Cei care își caută un nou loc de muncă au mari șanse ca să primească un telefon pentru o nouă colaborare. Poate fi începutul unei noi vieți pentru ei. Vor învăța multe lucruri.

Cât despre starea de sănătate, Fecioarelor li se recomandă să fie mai atentă la ieșirile în aer liber, să nu sufere de insolație.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top