Connect with us

Revistateo.ro

Staruri

Strigătul fiului lui Pavel Stratan către mama lui, într-un videoclip de poveste

Pavel Stratan are o familie extraordinară. Doi copii talentați care nu doar că îi calcă pe urme în muzică, ba chiar se poate spune că au început să îl eclipseze pe îndrăgitul artist moldovean.

Pe Cleopatra o știe toată țara din momentul în care a lansat piesa „Ghiță” la doar 3 anișori, dar pe Cezar, fratele ei mai mic abia acum îl descoperim.

Cezar Stratan este mai cunoscut în Republica Moldova decât în România, însă noi credem că băiatul merită toată atenția și aici, la noi.

Cezar a devenit extrem de popular mai ales în urma videoclipului în care cântă alături de sora lui. Piesa „Mami” este despre dorul de mamă, iar în această melodie micuțul Stratan face un rap de zile mari.

Cezar a atras atenția publicului când era mai mic. La doar doi anișori, Cezar a apărut pe Internet spunând rugăciunea „Tatăl nostru”, după cum puteți vedea în videoclipul de mai jos.

Talentele Cleopatrei Stratan

„Am revenit după 12 ani de la „Ghiţă”, însă am mai lansat şi alte piese, printre care „Zunea, Zunea”, care a avut un succes foarte mare în Indonezia.

Piesa a fost acolo în topuri până în 2013. A urmat colaborarea cu Cezar, fratele meu, şi acum piesa „Te las cu inima”.”, a povestit Cleopatra Stratan pentru ea.md.

„Am terminat clasa a 9-a, la o şcoală din Chişinău. Ne-am mutat în Bucureşti în 2011 şi din 2016 ne-am întors în Chişinău. Am terminat al 2-lea an de teatru, fac actorie, sunt pasionată de tot ce înseamnă măiestria actorului, arta vorbirii, teatru în general.

Cânt la pian, îmi place să scriu versuri, sunt pasionată de literatură, proză, tot ce ţine de poezie, de limba română. Am şi câteva versuri scrise pentru piesele mele.

Lucrez la o trilogie muzicală şi mi-aş dori să o lansez în viitoarul apropiat. Şi aş vrea să scriu o carte de versuri”, a mai spus Cleo pentru aceeași publicație.

Iată mai jos și videoclipul filmat cu fratele său, Cezar:

Dacă nu se deschid videoclipurile din acest articol apasă aici și aici

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top