Connect with us

Revistateo.ro

Cel mai gras copil din lume. Avea 234 de kilograme la 14 ani

Inedit

Cel mai gras copil din lume. Avea 234 de kilograme la 14 ani

Mihir Jain cântărea 234 de kilograme la 14 ani. Bineînțeles că nu era deloc în regulă. Încă din copilărie a avut probleme cu greutatea. Însă atunci nu se putea face nimic deoarece era prea mic. Însă, medicii au decis să îl supună unei interenții chirurgicale pentru a putea scăpa de kilogramele în plus și pentru a avea o viață normală.

Cel mai gras copil din lume cântărea 234 de kilograme la 14 ani. Ce s-a întâmplat cu el?

Mihir Jain este din India. Din copilărie a avut probleme cu greutatea. Astfel a ajuns că cântărească nu mai puțin de 234 de kilograme. Se pare că stilul de viață și alimentația nesănătoasă au fost de vină pentru faptul că a acumulat un număr extrem de mare de kilograme.

Cartofii prăjiți, dulciurile și băuturile carbogazoase erau conumate în fiecare zi de către copil. Astfel, nu este de mirare că a ajuns să cântărească atât de multe kilograme. Chiar de la vârsta de 5 ani a încput să se vadă că băiatul avea probleme. Avea atunci nu mai puțin de 80 de kilograme. Însă, în acel moment nu se putea interveni chirurgical, având în vedere vârsta copilului. În schimb, a fost supus unui tratament. Mama lui a declarat că din cauza acestui tratament, copilul nu avea nergie, deci petrecea mult timp în casă. Mânca, dormea și se juca.

Înainte de intervenția chirurgicală în urma căreia i-a fost micșorat stomacul, băiatul a fost nevoit să țină și o dietă strictă. Astfel a reușit să slăbească destul de mult, ajungând la 197 de kilograme. După operație a început să slăbească mai mult. De asemenea, după ce a început să slăbească, băiatul a putut să mergă singur, fără a mai avea nevoie de ajutor.

Se pare că silul de viață al părinților a fost adoptat și de copil. Ce mâncau ei, mânca și el. Astfel, băiatul a ajuns să cântărească atât de multe kilograme.

Sursă video: CAP TV

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top