Connect with us

Revistateo.ro

Injectiile, inlocuite de o pastila?

Stiri

Injectiile, inlocuite de o pastila?

Cercetatorii americani au inventat o pastila care ar putea inlocui injectiile. Este vorba despre o pastila care poate transporta prin ace minuscule substantele necesare pentru a activa organismul in diferite cazuri de probleme de sanatate.

Cercetatorii de la Massachusetts Institute of Technology au inventat pastila care transporta aceleasi substante active ce pot fi injectate, prin niste ace minuscule care merg direct la tinta in organism, acele minuscule injectand direct peretele stomacului.

Unii dintre beneficiarii acestei pastile-injectie minune sunt cei care sufera de diabet. Specialistii au ajuns la concluzia ca pastila minune livreaza mai eficient insulina decat injectiile clasice.

„Marimea acestor medicamente biologice la face ne-absorbabile. Si chiar inainte de a fi absorbite sunt degradate in tractul digestiv de actiunea acizilor si a enzimelor care inactiveaza astfel medicamentul”, a spus Carl Schoellhammer, principalul autor al cercetarii si specialist in domeniul ingineriei chimice.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top