Connect with us

Revistateo.ro

Uranus retrograd pe 7 august. 5 luni de chin pentru zodii sau 5 luni de deșteptare?

Horoscop

Uranus retrograd pe 7 august. 5 luni de chin pentru zodii sau 5 luni de deșteptare?

Uranus intră în mișcare retrogradă în zodia Taur, mâine pe 7 august. Astrologii vorbesc despre 5 luni speciale: vor fi de chin sau de coborâre cu picioarele pe pământ?

Ce ne (poate) aduce Uranus retrograd în Taur?

Depinde cum privim acest eveniment, ar putea spune cei mai mulți dintre specialiștii care citesc zi de zi în stele. Există câteva lucruri certe despre cum ne va influența această planetă de mâine până în luna ianuarie a anului 2019.

Astrologii ne avertizează că orice se poate întâmpla. Dacă despre alte planete avem niște trăsături clare atunci când ele intră într-o fază retrogradă sau ies, cu privire la Uranus lucrurile sunt mai complicate. Uranus este despre surprize. Ele pot fi plăcute și neplăcute chiar în același timp.

Uranus poate aduce bunăstarea în viețile oamenilor, chiar în viața celor care nu au muncit pentru a avea parte de averi sau cadouri scumpe, spre deosebire de Saturn care îi răsplătește doar pe cei care au trudit pentru bunuri materiale.

Zodiile care s-ar putea trezi mai bogate, așadar, sunt cele care au avut în ultima vreme o perspectivă sumbră asupra viitorului lor: Săgetător, Taur, Gemeni, Leu, Fecioară și chiar muncitoarea Balanță, o excepție în acest caz.

CITESTE SI: Venus în Balanță. Cum ne afectează acest eveniment astrologic

Din alte puncte de vedere, relațional de exemplu, anumite semne zodiacale își fac prieteni noi. Cei mai buni la capitolul socializare sunt în perioada următoare Leii, Fecioarele, Scorpionii, Vărsătorii și, culmea, taciturnii și introvertiții Capricorni. Iată o altă surpriză.

Cea de-a treia surpriză a lui Uranus retrograd are legătură cu zodiile Rac și Pești. Cele două semne de apă s-ar putea să primească niște dușuri reci în următoarele 5 luni, să fie puse în fața unor situații pe care, vor, nu vor, va trebui să le accepte scrâșnind din dinți.

Uranus ne va aduce de mâine o serie de oportunități noi, ne va pune în fața unor situații în care nu am mai fost niciodată până acum. Ne va pune la încercare. Cei care vor trece testul vor fi campioni în anul 2019. Vor ieși mai puternici, mai energici, mai fericiți după această perioadă de retrogradare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top