Connect with us

Revistateo.ro

Cum slăbești vara

Cura de Slabire

Cum slăbești vara

Vrei să știi cum slăbești vara? Ei bine, există mai multe metode pe care le poți încerca. Pe una dintre ele o vei găsi în rândurile care urmează. Așa că, dacă vrei ca la sfârșitul verii să ai silueta la care vizezi, ai putea încerca și tu metoda de mai jos. Este o modalitate sănătoasă prin care poți pierde kilogramele în plus.

Cum slăbești vara? Metoda simplă și eficientă

Vara, multe persoane preferă să aibă o alimentație cât mai ușpraă. Mâncărurile gătite nu mai sunt preferatele multor ppersoane. În schimb, salatele și supele reci sunt printre cele mai consumate feluri de mâncare în această perioadă. Pentru a pregăti supele reci, nu ai nevoie decât de fruucte sau legume. Le speli bine, le pui în blender, apoi adaugi puțină apă și astfel ai prgătit supa. Este o rețetă simplă.

Și, pe lângă faptul că se prepară ușor, supele reci te ajută să slăbești în timpul verii. Sunt sănătoase și prietenoase cu silueta.

Supele reci, preparate din fructe și legume proaspete, aduc numeroase beneficii organismului. Pentru că legumele nu sunt fierte, își păstrează substanțele nutritive. În plus, pe timpul verii, când transpiri mult, aceste supe te ajută să te rehidratezi. Au vitamine și minerale ce te vor ajuta să îți menții starea de sănătaate. În plus, slăbești și îți detoxifici corpul.

CITEȘTE ȘI: Dieta de 1000 de calorii. Slăbești cel puțin două kilograme pe săptămână

CITEȘTE ȘI: Cum slăbești 3 kilograme în 48 de ore. Prepară această băutură de astăzi

Supa de căpșuni poate fi o alegere bună. Ai nevoie de 1 kg de căpșuni, spălate și tăiate cubulețe, 2 lingurițe de vin sec, sucul unei jumătăți de lămâie, o jumătate de litru de iaurt degresat și frunze de mentă proapătă (câteva). Ingredientele se pun în blender. La final tu alegi ce consistență vrei să aibă supa. Când este gata, o pui la frigider.

Și supa de roșii cu busuioc poate fi o alegere bună. Ai nevoie de 1 kg de roșii, 1 ceapă verde, 1-2 ardei grași. Legumele se spală și se taie. Se pun în blender, se adaugă puțină apă și o linguriță de ulei de măsline. La final, se pune la frigider supa obinută. Se va servi rece, cu frunze de busuioc sau cu puțin pătrunjel.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cura de Slabire

To Top