Connect with us

Revistateo.ro

Blog

M-am cam plictisit de eterna acuzatie

M-am cam plictisit de eterna acuzație care planează asupra capului meu albit de ani, veșnica poveste cu manelele. Fraților, serios… A fost perioada în care se plângea lumea că-s grasă. Bun.

Părea o problemă națională, parcă s-ar fi fisurat vreun dig sau ceva, deci am zis că-i groasă, că aveam de-a face cu un soi de leitmotiv. Am pierdut pe drum vreo 60 de kile. S-a plâns imediat lumea fără treabă că-s slabă, că nu e bine deloc și că era ea, lumea, învățată cu doamna Teo cum era dânsa așa, grasă, să se regăsească, că acuma sunt ca toate alalaltele. Să mor, nu alta, dar am tăcut, că ce să faci, clientul nostru, stăpânul nostru. Acum îmi permit să vorbesc despre asta pentru că îmi imaginez că s-a prescris. Ce era la gura celor doi cârcotași, cum plângeam ca proasta în fata ecranului văzându-l pe Mistrețul acela imitându-mă într-un fel de nereprodus… Doamne, cată suferință fix degeaba. M-am tot conformat. Acuma, nu mai fac emisiune de ani și ani și ani și mă trezesc cu comentarii pe blogul asta, cu aceleași referiri, dar nu că-s grasă, am reluat cu manelele, că se cerea. Să nu mă apuce pandaliile? N-am inventat și noi ceva nou? Și, până la urma, ce naiba a fost așa de rău, că nici n-au fost multe, una pe lună nu mi se pare prea mult pentru niciun televizor eliberat de la magazin cu telecomandă cu tot? Mă întreabă careva dacă aș face la fel, dacă aș lua-o de la început. Pai, să mor dacă știu. Dacă ar face audientă, n-aș transpira prea mult. Nu de alta, dar nu mai văd atâtea lacrimi și durere când în emisiunile de AZI, doamnele prezentatoare și domnii la fel vin zâmbind și anunță: „Atenție, urmează imagini care vă pot afecta emoțional”. Senin, așa. Și gata. Domnule, omul e „acoperit”, a zis dinainte că te poate afecta emoțional? A zis! Ce să-i mai ceri? Vezi că o să te ia mama naibii, dar eu te-am anunțat, deci sunt exonerat! E treaba ta! Problema ta! Eu m-am spălat pe mânuțele mele cu ceas! Și da-i cu imaginile. Pai, între trupuri sfâșiate în mașini pe autostradă, pietoni luati în plin de boturi de TIR și maneaua în care tot aruncăm cu roșii trecute, ce discutăm? Serios! Ce discutăm? E nevoie de povestea asta zilnică? Gata, se rezolvă, aici mă găsiți, facem să rezolvăm frustrările tuturor persoanelor emancipate cultural până la delir, ale tuturor neînțeleșilor, deși geniali, care-și petrec viața încuiați în bibliotecile( CU TELEVIZOR de data asta), asemenea lui Eco și Sartre… și dacă mă mai screm, mai găsesc câteva nume, să se vază c-am răsfoit! Concluzie. Oamenii nu-s prosti deloc. Cei care cred asta, în schimb, au mari probleme. Și acum, pe final, vă anunț că nu mă ia zefirul din strada nici în ziua de azi.
http://videonews.antena3.ro/video/faze-tari-de-la-tv/mircea-badea-dupa-ce-a-citit-un-articol-de-al-mihaelei-radulescu-eu-niciodata-nu-am-avut-dispozitia-de-a-filosofa-pe-tema-raitingului-pentru-ca-eu-am-fost-ocupat-sa-il-fac.html#.UdvkThljB6M.facebook

Continue Reading
You may also like...
74 Comments

74 Comments

  1. mariuta

    2013-07-17T19:27:47+03:00 at 2013-07-17T19:27:47+03:00

    iubita mea …chiar daca nu postez de fiecare data cand scrii…categoric citesc…..raspunsul meu este exact titlul articolului citit acuma cateva zile..MA INCLIN IN FATA TA DOAMNA TEO!!!!!

  2. Teo

    2013-07-17T19:34:14+03:00 at 2013-07-17T19:34:14+03:00

    Buna, Teo!
    Nu am vrut sa comentez pana acum, ca am zis ca esti obosita de pareri. Dar acum, vazand ca inca te supara acelasi subiect, uite ca imi fac putin curaj.
    Asadar, vreau doar sa iti amintesc ca toti cei care te critica acum au avut, la randul lor, manele in emisiune. Imi amintesc foarte clar cum Mihaela isi facea emisiunile cu aceiasi invitati pe care ii aveai tu (Adi de la Valcea sau Vali Vijelie), iar acum se pare ca a uitat sau vrea sa stearga cu buretele emisiunile ei.
    Deci sa lasam deoparte, zic, aceste minti care se admira singure, pentru ca (vorba fostilor tai invitati) valoarea ta nu poate fi manjita chiar asa usor.
    Te imbratisez!

  3. Adriana

    2013-07-17T19:37:05+03:00 at 2013-07-17T19:37:05+03:00

    Foarte la obiect scris. Imi place mult articolul tau Teo. Imi aduc aminte cu placere de emisiunile tale si, acum, cand locuiesc in State – si urmaresc cu mult interes emisiunile lui Oprah de pe canalul ei OWN (Super Soul Sunday) – imi amintes desori ca unii spuneau ca esti Oprah a Romaniei. Aveau dreptate! Deci, poti sa-ti amintesti cu placere crampeie de bucurie din comentarii ce meritau retinute acolo la casuta inimii. Despre ceilalti, mai putine vorbe ca nu le merita! Ganduri de bine si admiratie!

  4. Esna Lidia

    2013-07-17T19:38:10+03:00 at 2013-07-17T19:38:10+03:00

    Si daca il ignori si daca il bagi in seama nebunul, cu mintea odihnita, are aceiasi reactie ! Chiar trebuie sa iti omori sufletul cu cei care se baga in fata sa arate ca sunt destepti si nu au „rabdarea’ ( asta ca sa nu folosesc un cuvant neacademic) sa ii constate ceilalti calitatile? Draga mea , nu se merita! Crede-ma ! Vantul bate indiferent ca ne place sau nu.Gura unora …bate campii, ca si vantul ! Si sigur trece ! Cei mai destepti cedeaza primii ! Deci…<3

  5. Ana Maria

    2013-07-17T19:47:12+03:00 at 2013-07-17T19:47:12+03:00

    Teo draga si scumpa, da-i incolo pe toti care zic ce zic. Daca nu ar vorbi nimic de tine, ti-ar place? Cei care se impiedica, asa din senin, de tine (Raduleasca) vor sa se bage in seama. Chiar nu stiu ce are cu tine, in loc sa-si vada de treaba ei. Mie mi-a placut de tine de o mie de ori mai mult decat de ea. Acum, dupa ce am cunoscut-o pe Elena Udrea, o vad pe M. Radulescu, un fel de E. Udrea. Amandoua interesate mai mult sa se arate cat de sexi sunt ele, decat ce pot face. Tu ai fost si grasa si slaba si esti frumoasa si iubita de lume asa cum esti. Oamenii te-au iubit intotdeauna si s-au distrat la emisiunile tale, de aceea te doresc cu totii la tv. Manele au fost pe toate posturile, nu numai la tine,dar nu am auzit pe nimeni sa se lege de realizatori. E chiar caraghioasa Raduleasca si nu vad rostul la ceea ce a facut. Oricum, ea nu are decat de pierdut cu ceea ce face si ce spune. Vorba aia ” FIECARE PASARE, PE LIMBA EI PIERE ” Scrie-mi si tu te rog, numai doua vorbe, sa stiu ca sunt de la tine, pentru mine si ma faci fericita. Va pup pe amandoua, frumoaselor si sa fiti sanatoase si fericite !

  6. Mariana Dinu

    2013-07-17T19:49:10+03:00 at 2013-07-17T19:49:10+03:00

    Lasa, draga Teo,nu te supara,dupa atitia ani in care ai facut cele mai bune emisini tv,si cind aveai invitati pe Guta si Sorina,volumul tv era la maxim,toata lumea dansa ,se bucura ce sa mai zic,era veselie maxima.Acum toti se dau intelectuali,nu stiu ca tu esti si foarte inteligenta.Cine nu stie ca esti fffffffff ineteligenta nu stie nimik,nici nu te cunoaste..Tu ramii aceiasi Teo cea inegalabila……pup

  7. sanda

    2013-07-17T19:58:57+03:00 at 2013-07-17T19:58:57+03:00

    De parca n-ai sti pe propria derma ca in viata asta nu poti multumi pe toata lumea!!?!? Daca pui la corason toate tampeniile , te indepartezi cu viteza luminii de televiziune, ca asta e toxina curata pen’cei cu scrupule deosebite. Ia mai da-i indarapt pe toti aia de n-au loc , ca si de faci locul cat sa-ncapa cu ograda cu tot, tot nu le ajunge. Deci triaza, scumpa mea, triaza, nu permite (in sinele tau zic) sa te chinuie opiniile nemarginitei prostii umane care inconjoara tot mai gros si tot mai depestetot. Si hai odata pe sticla, ca imbatranim, mana asta de cateva sute de mii care te asteptam cu nadejde! Cu sau fara cate o manea, cu sau fara cate un tigan , cu sau fara usturoi, ca doara aromele universului nu-s numai de zambila. No, ce zici?

  8. LENUTA SANDU

    2013-07-17T20:22:28+03:00 at 2013-07-17T20:22:28+03:00

    BUNA SEARA!CE SA SPUN DOAMNA TEO CA SA ZIC ASA:GRASA SLABA ASTEPTAM CU SUFLETELE LA GURA SA INCEAPA TEO:TEO A NOASTRA DE LA CARE AVEAM TOTUL :SPONTANIETATE INTELIGENTA FRUMUSETE BUNA DISPOZITIE ETC:DACA ACUM AVEM VEDETE CARE NE CREEAZA EMOTII LA CE PERLA O SA MAI SCOATA PE GURA CE FOLOS?STIL CRAIOVA SE AFLA LINGA IASI ETC.ETC.DAR E FRUMOASA SUBTIRICA SINTETICA TOATA SILICONATA BOTOASA DE NU POATE ARTICULA CUVINTELE ETC.LA CE BUN?CIND EU TRECUTA DE 50 ANI CHIAR CU NEURONI MAI PUTINI LA VIRSTA MEA AM CEVA CULTURA GENERALA ZIC EU!LEGAT DE MANELE NU SINT FAN DAR APRECIEZ TOT OMUL CARE MUNCESTE FACE CEVA NU STA CU MINA INTINSA DECI TREBUIE APRECIATA MUNCA .AU TALENT AU VOCE POT CINTA PE BUNE!SI LA URMA URMEI TOTI ASCULTA MANELE !NU AM AUZIT PE NIMENI CA LA VREO PETRECERE CINEVA A PLECAT DIN CAUZA CA SE CINTAU MANELE!SCUZE:TASTA IMI FACE FIGURI!O SEARA BUNA ALATURI DE MINUNATA MAIA!

  9. flo

    2013-07-17T20:23:21+03:00 at 2013-07-17T20:23:21+03:00

    Draga Teo eu nu inteleg de ce iti faci procese de constiinta, lumea a vorbit, vorbeste si va vorbi mereu de vrute si nevrute, si la alte televiziuni din Europa exista persoane supraponderale care sunt extrem de inteligente ca tine, si sunt extrem de apreciati, dar pentru ca romanu’ asa s a invatat, ca de foame, ce sa faca si el, se uita la TV si critica, ca altceva nu vad, se plang ca nu au bani, dar supermarketele sunt pline ca si litoralul; apoi chestia cu manele; acei oameni canta un stil de muzica lautareasca de petrecere, foarte bine, si isi fac bani la greu, ei sunt cei mai destepti oameni, ca tu i-ai invitat pentru ca ti a facut placere si asta este…Doamna Radulescu care a inceput dialogul surd cu asa-zisa „manelizare’ eu zic sa-si vada de treaba ei si sa nu se mai uite in ograda altuia, sa faca ea mai bine ca tine, TEO.
    Teo eu zic sa nu mai pui la inima toate prostiile, ca in fond si la urma urmei, vorbeste lumea ca nu are ce face si critica insa ei nu se privesc pe ei insisi, oricum romanul a criticat pe altii si nu pe el de aia am ajuns, cu o imagine proasta peste tot.

  10. Popescu Cristian

    2013-07-17T20:25:03+03:00 at 2013-07-17T20:25:03+03:00

    Teo , nu trebuie să te superi pe cei care au IQ – ul mai mic decît numărul la pantofi , ştii bine că gura lumii nu o va închide nimeni .Cei care te critică că eşti grasa sunt nişte transpirati cu suncile la vedere care nu ştiu ce înseamnă sacrificiile pentru a da jos MĂCAR 1 kg . Nu mai asculta toate prostiile debitate de inculţi , mergi înainte cu fruntea sus pentru ceea ce ai realizat până acum !

    p.s. Teo , trebuie să înţelegi că MULŢI nu vor dormi linistiti vreodată din cauza succesului pe care l-ai avut şi eu sper să îl ai din nou .Numai bine îţi doresc !

  11. Carmen

    2013-07-17T20:51:31+03:00 at 2013-07-17T20:51:31+03:00

    Draga Teo, multa lume iti spune sa nu mai pui la suflet rautatile altora, daca ar fi sa impartim ce cei ce te vorbesc de bine si pe cei ce spun rautati sunt 100% convinsa ca balanta se lasa pe partea cu cei ce tin la tine si te lauda, te asteapta, te imbratiseaza cu drag. Bine a spus cineva mai sus ca esti Oprah a Romaniei. Sincer imi era indiferenta Raduleasca, dar dupa o astfel de aberatie nu mai imi place deloc de ea. Nu am inteles de ce emite judecati la adresa ta cand vezi manelisti la toate posturile si apoi care e treaba, exista romani care iubesc manelele si???? tu te-ai adresat catre toti, fiecare si-a ales genul care le-a placut. Draga mea, merita fetita ta sa iti distrugi neuronii cu toate prostiile? e drept ca doare, dar motivatia ta ca sa dispara durerea este ca noi te iubim, iar eu cunosc multa lume care te adora si care nu au nici facebook si nici nu stiu sa dau drumul unui leptop sa isi scrie parerile aici, dar vorbesc eu in numele lor. Capul sus si da la spate tot, nu uita zicala ” fiecare pasare pe limba ei piere” ! Te iubim !!!

  12. Ana

    2013-07-17T21:18:16+03:00 at 2013-07-17T21:18:16+03:00

    Buna Teo, ai fost si vei ramane o draguta si o simpatica,esti unica in felul tau si de neegalat. Cred ca trebuie sa mai asteptam sa apara o alta TEO. Ador felul tau de a fi,nu incerca ca nu vei reusi niciodata sa faci pe plac la toata lumea,esti TU si atat,lasa lumea in pace. Iti doresc tot binele din lume,mi-ar plcea sa imi rsp.

  13. Niculina Baluta

    2013-07-17T21:55:55+03:00 at 2013-07-17T21:55:55+03:00

    Teo draga, tu esti o fata desteapta, nu lasa rautatile sa iti consume nici macar un minutel din viata ! Nimeni si nimic din ce ne face rau in viata nu merita osteneala sau atentia noastra ! Bucurate si fi fericita alaturi de cei dragi ! asta conteaza ! !!!!

  14. RuTHaL

    2013-07-17T22:37:38+03:00 at 2013-07-17T22:37:38+03:00

    Este pur si simplu reciclare de materiale si subiecte media pentru a vinde spațiu de antena, si câte si mai câte in sensul asta. Nu e vorba de manelizarea ta, e a televiziunii românești in general, numa’ ca toti vor sa nu care cumva sa aibă ceva in comun cu maneaua si cu cei care se insotesc cu aceștia. Ce e trist este ca numele si realizarile tale sunt scoase la interval pentru ca astfel se mai uita lumea in gura celor care despre asta fac vorbire … Io dacă as fi in locul tau, as reinventa mahalaua aia de început de secol XX cu tot ce era tipic si savuros, intr-o emisiune vreau sa zic. Cu actori tineri si capabili, care sa intruchipeze toate tipurile de caractere din ziua azi in hainele vremurilor lui Caragiale. Si as aduce si manelisti insa sub forma de taraf care sa interpreteze melodii din vremurile alea … ceva in sensul asta .Si astfel sa sa vaza, draga, ca maneaua e a noastră si atâta vreme cat ne chinuim sa o îndepărtam, ea se va incapatana sa rămâie … Așadar, după cum spunea David Ogilvy despre publicitate, eu reiau vorbele lui si spun așa … Manelizarea lui Teo nu trebuie abolita, ci reformata/reinventata. Doar ca sa le dau peste nas. 😉
    E mult de vorbit pe tema asta …

    Cu drag,

  15. Diana

    2013-07-17T22:48:23+03:00 at 2013-07-17T22:48:23+03:00

    De plans cred ca plangeai la acele scenete…da’la el in emisiune drept invitat special te-ai dus…sa le faci audienta….

  16. gabi

    2013-07-17T22:50:17+03:00 at 2013-07-17T22:50:17+03:00

    CITESC DE FIECARE DATA,POT SA SPUN :JOS PALARIA ESTI O DOAMNA ADEVARATA,NUMAI PUNE TOTUL LA SUFLET!

  17. MIMI TOADER

    2013-07-17T22:54:06+03:00 at 2013-07-17T22:54:06+03:00

    Doamna Teo este unică.Toate lumile vă ştie şi vă iubeşte. Cine poate să ducă o emisiune, ani buni la rând, emisiune zilnică, nu săptămânală, la ore imposibile, şi să mai fie în top. De ani n-aţi mai apărut( cu Teo) şi tot sunteţi în top, în inimile românilor sunteţi number one. V-aţi dăruit şi ne-aţi iubit necondiţionat. Asta s-a văzut, s-a simţit. Sinceritatea nu poate fi simulată, inteligenţa fără muncă asiduă nu dă rezultate iar sufletul omului bun trece dincolo de bariera ecranului. Le-aţi avut şi le-aţi dăruit din plin. Mai mult de atât ce să fi făcut oameni buni?! Şi manelele?! Sunt bu.e la suflet. Dacă nu plăceau, de unde aşa rating? Să fim serioşi. Cică să stăm strâmb şi să judecăm drept. Sunt neşte chestii care se bat cap în cap. Cârcotaşi de doi lei or să fie veşnic. Dacă mai mult nu pot. Stau ca lipitorile şi sug…denigrează ptr. că ei ştiu în răutatea lor, în perfidenia lor că nu pot să facă ce faceţi dvs. doamnă dragă şi frumoasă. Când nu înţeleg sclipirea, geniul , omul în prostia lui încearcă pe toate părţile să distrugă sau în cazul rău voitorilor să profite.

  18. MIMI TOADER

    2013-07-17T23:10:17+03:00 at 2013-07-17T23:10:17+03:00

    Gura lumii…e ceva de speriat! N-o spală, n-o închizi etc. Ştiu o povestioară cu tâlc. Un bătrânel la plimbare cu nepotul. Bătrânul călare pe măgar iar nepotul îl însoţea ţinând mârţoaga de dârlogi. Oamenii pe care îi întâlneau, şuşoteau de mama focului: ” Ce bătrân netrebnic! Copilul merge pe jos şi moşul călare!” Auzind moşul se dă jos şi-l urcă pe nepot pe spinarea animalului. Oamenii tot şuşoteau: ” Vai, ce nepot neobrăzat. Bietul bătrân merge pe jos şi el, tânăr şi în putere, călare”!Auzind acestea, bătrânul se urcă şi el. ” Ce mişei fără suflet, rup spinarea bietului măgar!”Omul nostru se dă jos , şi-l dă şi pe nepot. Gura lumii:” Ce oameni fără minte! Au un măgar şi merg pe jos!” :)) Omul. Păcătosul.

  19. elia

    2013-07-17T23:14:28+03:00 at 2013-07-17T23:14:28+03:00

    Mi-e dor de tine, Teo!

  20. Alexandra

    2013-07-17T23:30:09+03:00 at 2013-07-17T23:30:09+03:00

    Draga noastra Teo…ca noi aici suntem multi :))) De ce sa ne fie rusine sa recunoastem ca anumite pers.isi uita etnia din pacate sangele apa nu se face…si daca imi amintesc bine chiar d na cu pricina avea invitati manelisti…sau a uitat?Dar noi telespectatorii nu uitam…cred ca este doar rautate neavand cu ce sa iasa in fata se foloseste de diferite tampenii…in fine o fiinta urata 🙁
    Eu regret ca azi nu mai pot sa spun: -Fug incepe „Teo”, abia astept sa mai rad cu ea!
    Dar te sustin de aici si ma bucur ca in felul asta ne cunostem intr un final!
    aaaaaaaa daaaa te iubim

  21. Arantxa

    2013-07-18T00:43:01+03:00 at 2013-07-18T00:43:01+03:00

    Bună Teo !
    Nu mai pune la suflet porcăriile astea …. Cei care nu și-au dat încă seama că au și ei o viață de care să se preocupe , își irosesc o mare parte din timp pe mizerii de genu…..
    Vorba mea…. „nu bag toate prostiile în seamă” ( lucru ușor interpretabil) .
    Te pup dulce !

  22. lucia iancu

    2013-07-18T01:36:09+03:00 at 2013-07-18T01:36:09+03:00

    Draga mea,
    iti marturisesc ca am citit comentariile anterioare si, daca faci o „statistica”, vezi, fara prea mari eforturi, ca cele mai multe iti sunt favorabile.
    Eu iti propun sa analizezi asa: daca tu, mai grasa, mai slaba, cum vrei s-o iei, faceai audienta mai mare decit toate cele care-si expuneau cu disperare tzitzele, inseamna ca nu are rost sa dai atentie acestor rautati. Intotdeauna vor exista egoisti care nu vor incapea de tine.
    Eu zic sa accepti acest lucru, ca pe ceva inevitabil ( asa cum accepti de exemplu ca exista paraziti care trebuie sa traiasca si ei cumva) si sa-ti continui drumul.
    Apropos, mi-e dor sa te revad:)
    O imbratisez cu drag si pe Maia!!!

  23. RuTHaL

    2013-07-18T01:59:03+03:00 at 2013-07-18T01:59:03+03:00

    In legatura cu Mihaela Radulescu, eu pot spune ca ii citesc frecvent blogul si mai comentez pe ici pe colo. In legatura cu manelizarea ta, chiar am certat-o un pic, aratandu-i ca si unele dintre articolele ei erau cat se poate de manelizate, de slab scrise si jalnic argumentate. Comentariul cu pricina nu se regaseste insa pe blogul ei. Nu-i bai.De citit, stiu ca l-a citit si a inteles ce voiam sa-i spun. Mi-am spus punctul de vedere cu detasare si onestitate. Eu continui sa cred si sper ca o voi redescoperi pe cea care facea emisiunea GALA, asa cum sper, de altfel, ca vei dori si tu la un moment dat sa faci din nou televiziune. Pana atunci, te voi citi cu placere aici, pe blog.

    In rest, nu cred ca subiectul asta mai merita resuscitat. Te-ai plictisit si tu si noi iar cei care inca il mai mesteca, nu vor decat un soi atentie jalnica, daca nu chiar, dau dovada de o incapatanare maladiva. Oamenii sunt asa cum sunt si nu cred o clipa ca trebuie incurajati sau bagati prea mult in seama atunci cand bat apa in piua cu ceva ce nu mai are vreo insemnatate. Nu de alta, dar nu e nici sanatos, nici constructiv.

    Cu drag,

  24. Bucur Maria

    2013-07-18T04:47:56+03:00 at 2013-07-18T04:47:56+03:00

    Mi se pare evident ca doamna Mihaela Radulescu se cam plictiseste acolo unde este dansa….
    A folosit metoda clasica ( atac asupra unei persoane de succes) pentru a mai atrage atentia opiniei publice asupra propriei persoane. Au fost multe reactii, dar cred ca este gresit sa i se acorde atata atentie.
    Cu atat mai mult sa va afecteze in aceasta masura. Ati putea accepta ca nu ar trebui sa va intereseze ce cred ” colegii” despre dumneavoastra ?
    Noi, oamenii simpli ce va urmaream emisiunile, asteptam sa va revedem. Va asteptam cu drag!

  25. rodica

    2013-07-18T06:01:42+03:00 at 2013-07-18T06:01:42+03:00

    Draga mea hai sa iti spun un lucru-tu te-ai ridicat si lansat pe inteligenta ta care hai sa fim seriosi este teribil de invidiata ok?Nu spun nimic nou pt ca asta o sti si tu si o stie tot poporul.Ce sa faci daca frumusetea se duce,ce e in cap ramine forever,deci oare care e vina ta?Comentariile facute si care vizeaza aspectul tau sint facute de cei care nu pot sa vada decit ambalajul,atit pot ei pt ca atit au ei in cap mai departe nimic,nimic,nimic,gol,gol,cu alte cuvinte fuste scurte,sini siliconati-tunati,corpuri goale si tot ce este gol,adica exact ce este in capul lorok?Draga mea manelisti au fost in toate emisiunile si sunt en gros si acum,mai ceva ca inainte.Pina la urma chiar daca nu ne place fac parte din poporul roman,mare gresala dar asta e……..stii ceva,tu fa ce sti cel mai bine pt ca chiar esti teribil de buna si ai un creieras de te face ko.Lasa lumea sa vb ca exact cu asta ramin–-un vid absolut.Te pup si te respect !

  26. Raluca Maftei

    2013-07-18T06:15:50+03:00 at 2013-07-18T06:15:50+03:00

    Marele Johnny Raducanu, in cartea „Tara lui Johnny”…are acest capitol…..„Şi eu am cântat manele!”…imi aduc aminte ca am citit cartea si am auzit si un interviu in care spunea ca nu are nimic împotriva manelelor de azi, dar se mira când auzea manele cântate la chitară bas, clape şi baterie. „Formaţia standard pentru manele este alcătuită din tamburine, ţambal, contrabas, vioară şi clarinet.
    „Când eram copil”, povestea Johnny Răducanu, „vedeam la Brăila, care era oraş turcesc, manele pe la toate colţurile”. Fetele „dansau ca la balamuc”, erau creole, frumoase „şi li se vedea tot ce e mai frumos la o femeie. Acele manele aş vrea eu să le revăd”, spunea artistul, care a cântat manele în Occident, în anii ’80 – piese selecţionate cu mare grijă, cu aranjamente muzicale la care muncea luni întregi.
    Pentru edificare, postez un link unde se poate asculta o manea adevarata…nu ce se canta azi….http://www.youtube.com/watch?v=us93rBwgGVY….iubesc muzica lautareasca si imi place s-o ascult, in anumite ocazii…dar la menelele actuale am alergie…imi pare rau.

  27. mimi

    2013-07-18T06:37:42+03:00 at 2013-07-18T06:37:42+03:00

    Draga TEO ! Ceea ce i ti voi spune eu acum , ti au spus milioane de persoane . Esti in primul rand o femeie frumoasa prin natura ta .Asa te a facut mamica ta FRUMOASA . Esti inteligenta , traiesti frumos si sanatos si toata lumea te iubeste .Cine te critica , o face din invidie .Tu esti naturala . RADULEASCA te invidiaza pentru felul tau de a fi si pentru ca ea nu este frumoasa de la natura . Si a facut operatii estetice declarate si ne declarate . Si cu toate operatiile ei tot urata este si la infatisare si la suflet .De caracter nu mai spun pentru ca nu are . Nu te mai gandi si nu te mai framanta pentru ce spune ea despre tine . Stiu ca trebuie sa te aperi de aceea ripostezi , dar pentru tine nu mai trebuie sa existe persoana ei . Viata este mult prea frumoasa si trebuie trebuie sa o traiesti si sa te bucuri de ea ignorand episoadele urate , care sunt trecatoare .Asa este viata . Mereu se gaseste cate cineva care sa comenteze despre viata noastra .Daca nu era Raduleasca era altcineva care se lega de tine . IGNORA TOT CE TI TULBURA SUFLETUL .NU MERITA .TE PUP .

  28. Liliana

    2013-07-18T07:23:59+03:00 at 2013-07-18T07:23:59+03:00

    Teo,tu esti piesa in patrimoniul inteligentei nationale si iti multumesc ca sunt contemporana cu tine si cu inca 2 minti asemenea tie.In rest multumesc ca existi,ca stii.ca vrei,ca ai si ca ESTI. Te iubesc ,eu si inca cateva milioane de oameni care s au rugat pentru tine,care s au bucurat cu tine,care au ras cu tine,care au plans de fericire si de tristete cu tine si pentru tine…..restul e iluzie si singura rugaciunea care mi vine in minte este Doamne intoarce I la bunatate si credinta pe toti dusmanii mei stiuti si nestiuti.Amin!

  29. Lucian

    2013-07-18T08:03:40+03:00 at 2013-07-18T08:03:40+03:00

    Draga Doamna Teo nu mai stati dupa parerile altora … lumea este rea si perversa … acum nu trebuie sa punem la suflet tot ce spune lumea … mai dai in mo..i lor cu aberatiile lor cu tot
    … nici mie nu imi plac manelele … dar tot mam uitat la emisiunile dumneavoastra si mi-au placut … Sper sa iesiti din plictiseala si sa mai apareti pe sticla sa ne mai faceti fericiti …
    Orcum ma simt mandru ca mam nascut in aceasi zi si luna ca Dumneavoastra
    O Zi Buna in continuare

  30. monica

    2013-07-18T08:15:28+03:00 at 2013-07-18T08:15:28+03:00

    Draga mea Teo sint putin oameni care au curajul sa recunoasca.In functie de starea sufleteasca eu ascult si manele si opera.De la Guta la Verdi si crezi ca asta imi schimba caracterul cu ceva.Tu iesti exceptia care intareste regula recunosti ca asculti si manele si totusi lumea te iubeste la fel de mult.Daca asculti manele nu inseamna ca iesti ( pro,incult ,etc).
    Sanatate si numai bine

  31. mihaela

    2013-07-18T09:06:18+03:00 at 2013-07-18T09:06:18+03:00

    indiferent de ce spun unii sau altii faci parte din categoria oamenilor care nu au nevoie sa recurga la diferite modalitati numai de-a se face remarcat ,exprimi seninatate,bunatate si tot ce e mai bun in fiinta uniu om pe cand Duduia Mihaela este invers ar trebui sa se mai uite in oglinda si cu fata umana nu numai de vrajitoare ……si crede-ma ca e urata foc.

  32. Ligia

    2013-07-18T10:22:15+03:00 at 2013-07-18T10:22:15+03:00

    „Nu le mai da apa la moara!”
    Cu stima,

  33. LIA

    2013-07-18T12:00:21+03:00 at 2013-07-18T12:00:21+03:00

    Draga mea Teo,(imi permit sa-ti spun asa din doua motive unu chiar imi esti tare draga de cind ai aparut pe sticla si doi sunt mult mai in varsta decit tine) lasa lumea sa vorbeasca ,nu te mai stresa ,daca vb de tine inseamna ca existi si vorba mamei mele ,,de unde cainii ma latra acolo ma fac mai lata,, si daca esti plinuta ce ? asa te-a lasat cel de sus ,asa iti sta bine ,asa te iubeste foarte multa lume .tie iti doresc multa sanatate si bucurii alaturi de fetita ta si mie imi doresc sa faci din nou emisiuni. Cu mult drag

  34. elena dobre

    2013-07-18T12:44:37+03:00 at 2013-07-18T12:44:37+03:00

    Televiziunile comerciale , in majoritatea cazurilor promoveaza subcultura si pornografia de-ti vine sa versi!! Sincer nu as vedea o persoana cu formatia ta intelectuala amestecandu-se in laturile astea! Nu stiu care tv. te-ar merita. Poate postul national, sa-i mai crestem audienta, pentru ca mai au difuzari care merita vazute.Eu urmaream pe tvr cultural emisiunea de filme documentare a d-nului Laurentiu Damian.Au desfiintat culturalul si au mutat-o pe tvr2, dar o gasesc greu. Din noianul asta de stiri catastrofice trebuie sa ne salvam.Altfel, ne vom resemna prematur admitand ca „infernul sunt ceilalti”, vorba unuia dintre aceeia pe care i-ati citat mai sus. Avem nevoie de tine sa pui pe picioare o emisiune care sa ne mearga la suflet! Cu drag,

  35. aura

    2013-07-18T13:41:30+03:00 at 2013-07-18T13:41:30+03:00

    eu,personal te-am urmarit de cand ai aparut cu Mircea Badea la matinal,apoi la celalat post de tv.,imi placaei la fel de mult si cand erai grasa :te-am admirat apoi la fel de mult si dupa ce-ai slabit,si ce lupta ai dus.?….Ai trecut pe linga” d-na cu coasa”,toti o stim,,,si atunci ai dovedit mult curaj,multa vointa,multa dorinta de a trai si de a invinge:,esti pt. mine un bun exemplu,o mare luptatoare,dar asta-i altceva…eu te voi admira in continuare si cred ca multi telespectatori o fac fara sa -ti zica :,totusi asteptam de la tine ceva ,nu stiu ce dar ceva care sa ne bucure in aceste vremuri indoielnice…

  36. Violeta

    2013-07-18T14:09:20+03:00 at 2013-07-18T14:09:20+03:00

    Apropo de cei ce iti spuneau cand ai slabit , ca le e dor de Teo cea grasuta, pe mine ma enervau la maxim, pt. ca imi imaginam ce efort ai facut si sunt convinsa ca fizic te simti mai bine slab decat gras si acele persoane in loc sa te incurajeze mai rau iti faceau. Iar legat de manele eu as interpreta asa:Ce emisiuni tari ai facut daca unii oameni inca mai vorbesc despre ele !! Sa fi sanatoasa , restul nu prea conteaza….

  37. puscasu doina mirela

    2013-07-18T20:26:03+03:00 at 2013-07-18T20:26:03+03:00

    esti o scumpa ,o desteapta si mai da-i in masa pe cei carora nu le convin ceea ce faci, sa faca dumnealor o a mia parte din ceea ce ai facut tu, te pupa mirela ,o pensionara cre te iubea nespus dar nu avea timp sa -ti urmareasca emisiunile. Mult mult noroc si sa ai numai satisfactii de pe urma Maiei

  38. lara

    2013-07-19T05:31:01+03:00 at 2013-07-19T05:31:01+03:00

    Nicio legatura intre ce-i face pe oameni sa te iubeasca(!!!)si cate kg ai tu,Teo.Dar stii ce e media:de unde vrei sa tot scoata subiecte!?Iar ceilaltior fi vrut doar sa-ti arate ca iti sunt alaturi,ca iti poarta de grija..

  39. Paula

    2013-07-19T10:56:17+03:00 at 2013-07-19T10:56:17+03:00

    Draga Teo, daca revii pe TV accept si manelele in emisiunea ta chiar daca nu-s fan, te pup!

  40. vio

    2013-07-19T14:22:37+03:00 at 2013-07-19T14:22:37+03:00

    Draga mea,draga!Teo scumpa si iubita,lasa-i mamica sa vorbeasca,nu te deranja cu explicatii,tu faceai emisiuni cu oameni,despre oameni,pentru oameni…normali,frumosi,mintosi…acum nu se mai fabrica d”astea…si nici oameni ca tine,ca voi…televiziunea nu face educatie…educatia ar trebui sa faca…televiziunea!Te pup cu drag si dor!

  41. strat beatrice-tanta

    2013-07-19T14:46:30+03:00 at 2013-07-19T14:46:30+03:00

    draga Teo te plac si grasa si slaba. La mine aceeasi problema, sunt grasa si trebuie sa slabesc ca asa cere sanatatea dupa o anumita varsta. Esti frumoasa oricum. E adevarat ca multe lucruri de supara, iar oamenii sunt rai si le place sa faca fel de fel de aprecieri ieftine lipsite de educatie. In privinata asta m-am scolit, imi sta bine in pielea si ATAT. Simti omul care ti le spune pe bune sau cu multa rautate. Smile, Smile si incarcate cu multa RAAAAAAAABBBBBBDAAAAAAAARE! tE PUP!

  42. narciza malaescu

    2013-07-19T17:39:28+03:00 at 2013-07-19T17:39:28+03:00

    draga mea Teo,nu ai iutat zicala:”cainii latra ,caravana trece”,?

  43. Dorina Trandafir

    2013-07-19T19:17:03+03:00 at 2013-07-19T19:17:03+03:00

    Impactul vizual……prea superficial pentru cineva…..inteligent, daca se mai lasa si cu comentarii, eu chiar nu le-as mai baga in seama. Chiar nu te-ai convins ca esti iubita de multa lume, oricum arati? Cine a zis ca o doza de nesimtire e chiar indicata unei personaltiati ……bine a zis.

  44. Gabriela Marwell

    2013-07-20T08:21:18+03:00 at 2013-07-20T08:21:18+03:00

    Pacat ca nu mai faci emisiuni! Oricare ar fi fost subiectul emisiunii tu faceai un adevarat spectacol. Te-am admirat mereu si te consider o adevarata profesionista. Pacat ca nu poti ignora comentariile rautacioase si ca o iei personal. Tot ce se zice/s-a zis despre tine (de rau) a fost pt a se satisface setea de barfa. Pun pariu ca in secret iti admirau cu totii talentul. ;). Te imbratisez cu drag 🙂

  45. Livia Diminet Pascal

    2013-07-20T12:09:21+03:00 at 2013-07-20T12:09:21+03:00

    Vezi. tu, draga mea Teo…de-asta spuneam la o alta postare de-a ta ca nu ma mai uit la televizor. Cand erai tu pe post, cu manea sau fara, ma uitam, ca voiam sa te vad, sa ma destind, sa mai aud o replica misto, sa mai vad si oameni cu ceva in cap. acum 99% din ce e la tv mi se pare de-a dreptul ofensator, o insulta adusa inteligentei (nu neaparat inteligentei mele, ca n-am pretentia ca-s teribil de desteapta in cap), O apreciez pe Simona Gherghe, pare fata isteata, dar sigur are un stomac de bronz. (se mai uita iarna matusa-mea, 83 ani, si, fara sa vreau, aud si eu ce e pe acolo) Maruta e un tip ok, l-am cunoscut in tvr, cand era chiar dragut, dar acum, in rolul de prezentator (ca nu stiu cum e in viata particulara) e de-a dreptul agresiv si nu pot nici sa-l ascult. Stirile nu le mai comentez, ca ai lovit drept la tinta. Ma mai uit la Mircea, dar si el pare apucat de un amoc, de niste nervi pe care reuseste sa mi-i transmita si mie.
    Pentru manele si manelisti am chiar un fel de respect (ca nu stiu cum altfel sa-i spun): nu pretind ca sunt mai mult decat ceea ce sunt. Si asta e de admirat. Nu sunt dudui tunate (si adunate) care au citit 2-3 Coelho (probabil pe alea mai subtirele -sunt rea-) si se dau intelectuale, dar nu le prea au cu limba romana, gramatica (la ortografie nici nu mai gandesc), cu exprimarea coerenta, samd. Tu ai o minune de copil care are nevoie de o mamica fara stres. Lasa-i pe ei cu mama lor. Nu-ti mai strica armonia interioara, fiindca n-are rost sa lupti (in niciun fel) cu asa ceva.
    Iar in privinta grasimii… si eu lupt cu frustrarea asta e cand m-a nenorocit endocrinoloaga, acum 17 ani. Asta, daca vrei, poate fi ceva pt care merita sa lupti, dar exclusiv pt a te simti tu bine, nu pt ca zice lumea sau o facea Mistretul pe mascariciul. Daca suferi din cauza grasimii (ca mine), lupta (cum incerc sa fac si eu) pentru tine, pt starea ta interioara de bine, pt sanatatea ta. Niciodata de gura altora, fiindca, din experienta ta (si a mea) stii prea bine cum e lumea: rea. Ai grija de tine si de Maia.

  46. Liliana

    2013-07-20T12:42:48+03:00 at 2013-07-20T12:42:48+03:00

    Draga Teo,
    OAMENII adevarati nu baga in seama prostiile astea , ei se uita la calitatea celui din fata lor, la ce are de spus cel de pe”sticla”, la cat este de inteligent, de spontan si nu la modul cum arata. Nu le place ce aud, schimba programul si gata.
    Slava Domnului! – tu esti frumoasa, inteligenta, spontana cat cuprinde si daca nu te supar as spune chiar savuroasa atunci cand vrei. Important este sa te simti bine in pielea ta sa ai sanatate , ceea ce iti doresc din plin.
    ……..si nu uita replica spontana spusa de tine in emisiunea altcuiva, cand moderatoarea incerca sa faca o comparatie fortata intre tine si ea: „…da, dar frumusetea trece!”
    cu drag,
    Liliana

  47. dia

    2013-07-20T19:29:50+03:00 at 2013-07-20T19:29:50+03:00

    TEO…INTELIGENTA TA CRED CA …II DOARE MULT SI …
    FAPTUL CA ESTI UNICA…

  48. BORCEA RODICA

    2013-07-21T07:30:40+03:00 at 2013-07-21T07:30:40+03:00

    Ca bine zici ca oamenii nu-s prosti ! Restul e istorie! Te pup si drum bun in viata alaturi de cei dragi ! Sper ca foarte curand si alaturi de noi, cei care te iubim !!!

  49. Simona

    2013-07-21T12:52:54+03:00 at 2013-07-21T12:52:54+03:00

    Draga mea,sti ca intotdeauna capra vecinului e mai frumoasa..da mai mult lapte….asa ca… nu are rost sa te impiedici de vreascuri….ce-i al tau e numai al tau;nu te poate egala nimeni asa ca fa-ti „rodajul”cu plictiseala c-or mai veni si alte acuzatii.Pregateste-te sa fi plictisita! Te respect,te iubesc,te ador si nu sunt singura! Cu drag,

  50. mirela

    2013-07-21T13:20:36+03:00 at 2013-07-21T13:20:36+03:00

    esti geniala,te admir cat poti fi de puternica!

  51. Loredana

    2013-07-21T13:42:20+03:00 at 2013-07-21T13:42:20+03:00

    Draga Teo, nu stiu de ce te mai necajesti singura . Crede-ma , nicI mie nu imi plac in general manelele, dar trebuie sa recunosc , ca la anumite evenimente, lumea se simte bine cand le asculta. Nu iti scriu pentru subiectul manele, ca este cam ,,prea sLab” …..stii tu zla cine ma refer. ,,Doamna de la malul Meditarenei sau mai bIne zis de la malul unei ape in Moldova, ca oricum nu ne interseaza, dansa , cred ca se plictiseste si cum nu mai are trecere la ……cei place ei, ataca ca vipera fara coada….Las-o, urmareste-ti scopul tau, nu iti mai face ….cUm sa zic….,,ganduri” , la ce spune o …….c……Crede-ma, Romania este plina de asa ceva …si inca le mai si facem reclama? Sa ai parte nmai de bucurii si tot ce iti doresti!

  52. teri

    2013-07-21T14:29:49+03:00 at 2013-07-21T14:29:49+03:00

    .DRAGA MEA TEO MIE MI AI PLACUT SI CU MANELE SI GRASA SI SLABA.TU ESTI DESTEAPTA SI FRUMOASA TE ADMIR DIN TOT SUFLETUL,SA NU CREZI NICIODATA CE SE ZICE SA CREZI DOAR PE JUMATATE DIN CEEA CE VEZI.BUCURII ITI DORESC SI FERICIRE ALATURI DE FICA TA.

  53. beatrice anne

    2013-07-21T15:03:06+03:00 at 2013-07-21T15:03:06+03:00

    Teo esti o persoana cum rar se mai gaseste!

  54. Camelia

    2013-07-21T15:26:18+03:00 at 2013-07-21T15:26:18+03:00

    draga Teo,initial nu mi-ai placut de loc,aveam impresia ca privesti lumea de sus,ca tratezi pe oricine cu superioritate,ca nu faci parte dintre oamenii cu care as putea sta de vorba,asta in perioada in care faceai emisiune cu Mircea Badea,dar asa cum spui in multe cazuri,aveam telecomanda in mana si puteam schimba postul unde voiam.In momentul in care ai inceput sa faci altfel de emisiuni in care vorbeai liber si in care dadeai replici spontane,am inceput sa ma indragostesc de emisiunile moderate de tine,indiferent la ce post de tv.erau,deci parerea mea sincera este ca doar invidia si lipsa de orice elementar bun simt,face ca anumite persoane sa incerce a arunca cu noroi si cu rautati oriunde apuca,dar din viata am invatat ca vorbele si faptele bune,dar si rautatile pe care le trimiti in diverse directii,se vor intoarce ca un bumerang la cel ce le-a emis,deci………………….daca esti impacata cu tine,lasa-i pe cei frustrati sa se chinuie singuri……….te pup

  55. Bercea Elena

    2013-07-21T15:32:35+03:00 at 2013-07-21T15:32:35+03:00

    Te iubesc asa cum esti, te ador…… in aceeasi masura si pe Mircea Badea!

  56. Daniela Ilinca

    2013-07-21T15:39:38+03:00 at 2013-07-21T15:39:38+03:00

    Teo draga,imi lipsesti tare mult.Ma apuca amocul cand imi sunt zgaraiate urechile de toti incultii care au ajuns sa prezinte emisiuni,care intra cu bocancii plini de glod in vietile oamenilor si pun intrebari nerusinate iar si iar…Te rog mult,intoarce-te la tv si fa-ne zilele mai frumoase!Te admir mult si te iubesc!Iar carcotasilor…da-le,Doamne griji noi sa nu mai aiba grija ta!

  57. mariana stoicescu

    2013-07-21T15:48:50+03:00 at 2013-07-21T15:48:50+03:00

    mi/a placut felul tau de a fi de cand faceai emisiuni cu mircea badea si cu mari-mici exceptii ,din lipsa de timp ,te urmaream indiferent de ce invitati aveai…..

  58. Claudiu

    2013-07-21T17:52:27+03:00 at 2013-07-21T17:52:27+03:00

    Teo,puiule,te urmaresc de cand ai aparut pe sticla si intotdeauna mi’ai fost draga,te stiu fata cu carte,nush’ de ce pui la suflet pe toti ”ziaristii” senzationalisti care se iegzista,astia daca ai de ce ai ,daca nu ai esti amarasteanca,nicicum nu iesi bine cu ei,lasa’i mama sa behaie si tu mergi mai departe…..

  59. misha

    2013-07-21T18:52:08+03:00 at 2013-07-21T18:52:08+03:00

    …”Acum îmi permit să vorbesc despre asta pentru că îmi imaginez că s-a prescris.”
    😀 Esti o scumpa te iubim !

  60. Vasilica Jecu

    2013-07-21T20:27:59+03:00 at 2013-07-21T20:27:59+03:00

    Draga Teo, imi este foarte dor sa te mai vad la tv, dar…decat sa prezinti o emisiune in care sa fii nevoita sa inviti anumite persoane care nu au nimic de spus sau de prezentat pe lumea asta decat penibilul mana in mana cu formele siliconate, prefer sa aflu despre tine doar aici.

  61. Corina Popa

    2013-07-21T23:29:23+03:00 at 2013-07-21T23:29:23+03:00

    Hai mai Teo!…..esti prea desteapta sa-ti permiti sa te lasi afectata de………..de-alde X sau
    Intrebare: crezi ca ai vreo sansa sa-l impresionezi cu o manea pe cel care asculta in fiecare zi……de ex. ….Andre Rieu? Cu siguranta nu! Nu ai tu cum…….si nici nu trebuie ….sa-i atragi atentia celui care saliveaza la ….aparitii siliconate! Nu merita efortul! Lasa sa te aprecieze cei care-ti vad: frumusetea TA, spontaneitatea de care dai mereu dovada, sensibilitatea , care numai un chior nu o poate vedea in ochii si zimbetul tau!
    Tu esti modelul fetitei tale! Trebuie sa fii……..asa cum vrei sa fie si ea. !

  62. maricica

    2013-07-22T08:44:10+03:00 at 2013-07-22T08:44:10+03:00

    Buna ,sunt o mare admiratoare de-a ta!Mi-au placut emisiunile pe care le faceai cu Tanta,avem nevoie de calitate si bun simt!Pacat mare,numai mizerii zi de zinimic ca sa te mai atraga,au ajuns in derizoriu mai toate programele tv.Te asteptam TEO sa revii cu tot ce ai tu mai bun!Cu stima si respect Maricica

  63. Niculina Dumitrascu

    2013-07-22T10:02:45+03:00 at 2013-07-22T10:02:45+03:00

    Cu tot respectul va admir decand va stiu! Ati fost si sunteti o persoana de admirat chiar si atunci cand erati mai plinuta.
    Va imbratisez cu drag si cu mult respect!

  64. Petronela Ungureanu

    2013-07-22T10:36:23+03:00 at 2013-07-22T10:36:23+03:00

    Mi se pare firesc si mai ales….inteligent sa speculezi un trend pentru a-ti asigura cat mai multi telespectatori la emisiune. Oamenii sunt variati. Sunt categorii care adora muzica proasta…Si ce? Nu putem toti tremura la Nocturnele lui Chopin, lumea e variata de cand lumea si e firesc sa te adresezi tuturor cand faci o emisiune cum a fost a ta. Asta daca vrei sa ai succes, daca nu….Teo…forget about idiots…eu credeam ca ai in sfarsit luxul de a ignora idiotii…

  65. Marica Danet

    2013-07-23T10:54:49+03:00 at 2013-07-23T10:54:49+03:00

    Nu sunt „o mare admiratoare” a ta dar, imi place ca esti cu zambetul pe buze. M-ai facut sa zambesc sau chiar sa rad in momente sumbre. Ca esti grasa-ca esti slaba,;nu asta este important. Sigur poti calca in picioare rautatile din jur.

  66. angela

    2013-07-24T13:35:51+03:00 at 2013-07-24T13:35:51+03:00

    Teo,indiferent de ce se zice tu esti unica TEO.Punct. Restul sunt rautati gratuite,invidii,si caaaaaaaaaaate,cate altele.Sa ne traiesti si sa ne incanti multi ani de aici inainte.Ganduri bune si pentru minunea ta de fetita.

  67. MARIA COFARI

    2013-07-29T10:56:43+03:00 at 2013-07-29T10:56:43+03:00

    Imi facea placere sa ma uit la emisiunile tale ( fara ,,exclusiv, bomba, ….) , imi starneau mai mult curiozitatea, imi plac oamenii care au ceva interesant de spus. Tu aveai un mod aparte de a scoate ce era de scos in fata. Emisiunile de azi , care bat apa in piua cate o saptamana pe acelasi subiect si cu aceleasi personaje ma plictisesc , indiferent ca sunt despre catareti de opera sau de manele daca le arati chilotii nu inseamna ca ai o emisiune mai educativa. Sa fii sanatoasa draga Teo si la fel de haioasa si de simpla!

  68. violeta mirita

    2013-08-01T14:21:24+03:00 at 2013-08-01T14:21:24+03:00

    Bine ai revenit ,bine ai revenit,bine ai revenit,bine ai revenit,bine ai revenit …………………………………………………….la infinit.

  69. Dorina

    2013-08-05T11:40:37+03:00 at 2013-08-05T11:40:37+03:00

    Se poate sa fie unii atât de lipsiţi de minte, încât să se bucure de răul altuia şi din necazurile lui să-şi făurească bucuriile lor?

    Din pacate , da se poate . Traim intr-o lume nebuna si rea ……..

  70. Rodica Luca

    2013-08-07T11:46:35+03:00 at 2013-08-07T11:46:35+03:00

    Buna… eu nu vreau decat sa te rog mult de tot sa apari din nou pe ecran…..cu orice gen de emisiune nu conteaza . Cei care te ataca trateaza-i cu indiferenta …..Nu mai pierde timpul …fa o emisiune TV…..sa am si eu la ce ma uita la televizor.

  71. Costa Miller

    2013-08-08T14:23:00+03:00 at 2013-08-08T14:23:00+03:00

    Buna! Hai sa-ti spun si eu una pe care nu o stii…si nici nu banuiesti cine a scos-o:
    „Numai cel ce are mingea in posesie este atacat ” asa ca stai linistita…aaa, sa nu uit: chastia asta a scos-o Bruce Lee!

  72. Costa Miller

    2013-08-08T14:25:31+03:00 at 2013-08-08T14:25:31+03:00

    …viata te ingenunche deseori,tu ai alegerea daca ramai la pamânt sau daca te ridici!

  73. Mirela

    2013-08-18T17:40:00+03:00 at 2013-08-18T17:40:00+03:00

    Fiţi tare d.mna Teo.Aveţi un suflet prea valoros şi frumuseţe exterioară care mulţi şi-ar dorio!!Aveţi simţul umorului foarte frumos!!!Aşa că să fiţi mandra cum v.a lasat Dumnezeu si sa ignoraţi răutaţile celor din jur!!!Să rămâneţi aşa :)Ştiţi ….aveţi oameni care vă apreciază exact cum sunteţi dumnv!Vă admir ENORM pentru ceea ce a-ţi făcut şi pentru ceea ce faceţi!Vreau să vă mulţumesc că reapăreţi pe ecranele tv.Abia aştept să vă revăd!Chiar imi e dor de d.mna Teo care o stiam de la PRotv:)Vă pup şi îmbrăţisej Mirela de la Brăila!!!!

  74. Marcelina

    2013-09-26T14:37:32+03:00 at 2013-09-26T14:37:32+03:00

    Dumnezeule Teo esti grozava!!!!iti citesc blogul,ca abia acuma l am descoperit,si imi dau seama ce dor imi e sa te vad la tv,si cat de goala a fost televiyiunea toti acesti ai fara tine!!ce frumos si simplu si direct pui tu punctul pe „i”!Ca sa ma exprim in acord cu cele mai sus enumerate(referitor la tipul de limbaj folosit..si anume „cel din popor”),rad ca proasta_n pat citindu-ti scrierile pline de umor,de sarcasm frumos disimulat si te recunosc!ce dor ne_a fost de Teo!Mie si intregii natiuni(…are un pic de aer politic exprimarea,haha..) dar natunea asta are nevoie de tine la propriu si pe bune! Ca aduci bucurie in casele noastre cu fiecare emisiune!Mi-ar placea sa zic ca tu esti „de-a noastra”,”din popor”,dar nu imi pot permite asta!Tu esti o stea,cu o lumina atat de puternica incat ne incalzeste sufletele si multumim ca ai ales sa ne impartasesti si noua din caldura ta sufleteasca!

    P.S…sper ca de data asta nu ne mai parasesti,sa fie definitiv,batut in cuie…etc…ca locul tau e la televizor si implicit in casele noastre!!..ca altfel se supara natiunea!!Mult succes si bine ai revenit!!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Blog

To Top