Connect with us

Revistateo.ro

Celia Martinez are o boală gravă, dar asta nu o împiedică să fie fericită

Inedit

Celia Martinez are o boală gravă, dar asta nu o împiedică să fie fericită

Celia Martinez este o tânără cu o poveste impresionantă. Suferă din cauza unei boli de piele. Însă, în ciuda reacțiilor neplăcute ale oamenilor, femeia își trăiește viața așa cum își dorește. Desigur, nu i-a fost ușor la început. Dar acum este fotomodel și își trăiește viața fără a se lăsa influențată de boala îngrozitoare sau de reacțiile oamenilor.

Celia Martinez, femeia care ne dă o lecție de viață. Povestea impresionantă a femeii

Celia Martinez este din Spania. Suferă de o formă gravă de psoriazis. La vârsta de 16 ani a aflat că suferă de această boală. Însă asta nu a împiedicat-o să își trăiască viața așa cum și-a dorit. Deși nu i-a fost ușor, a trecut peste dificultăți și acum are o viață normmală.

În urma unei crize, pe 90 % din suprafața corpului ei pot să apară erupțiile. Se pare că la început, când a debutat boala, pielea ei arăta de parcă ar fi fost arsă de o picătură de ulei încins. În ziua următoare, arsura era mai roșie și se extinsese. Astfel a început lupta cu boala de piele.

Inițial, boala se manifesta printr-o mâncărime puternică. Apoi, bubele de pe suprafața pielii au început să se usuce și să apară astfel durerile. Numărul erupțiilor diferă de la o zi la alta.

Psoriazisul poate apărea din cauza condițiilor meteorologice, din cauza stresului și din cauza alientației. Cu toate acestea, medicii nu știu cu exactitate care este motivul pentru care se declanșează boala. Nu există un tratament pentru afecțiunea în discuție.

Femeia a spus că ultima erupție a fost și cea mai gravă. A durat un an și jumătate. Atunci, ea a fost nevoită să renunțe la job. În perioada aceea a făcut febră, iar durerile au fost îngrozitoare.

Reacția oamenilor nu este una plăcută. Ei o privesc ciudat, o întrabă dacă o pot atinge și dacă boala ei este contagioasă. Acum, tânăra este fericită. Este model, ar eo relație de ceva timp și face ceea ce își dorește.

Sursă video: Barcroft TV

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top