Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei de 10 august 2018

Sfatul zilei

Sfatul zilei de 10 august 2018

Citește sfatul zilei de 10 august 2018 și află care sunt principalele provocări ale momentului pentru zodia ta. Descoperă ce îți rezervă astrele!

Sfatul zilei de 10 august 2018

BERBEC: Coboară tonul când stai de vorbă cu colegii de muncă. Nicio problemă nu se rezolvă cu atitudini ofensive. Numărul norocos al zilei: 8.

TAUR: Mai mulți oameni trag de tine, dar nu știi pe cine să urmezi. Urmează-te pe tine înainte de toate. Numărul norocos al zilei: 11.

GEMENI: Ai de ales între două drumuri complet diferite. Viitorul e în mâinile tale. Numărul norocos al zilei: 13.

RAC: Ești plin de energie și demonstrezi tot felul de lucruri frumoase azi. Fii consecvent. Numărul norocos al zilei: 6.

LEU: Discută cu partenerul de viață dacă există lucruri care nu îți convin. Numărul norocos al zilei: 10.

FECIOARĂ: Succesele se obțin cu greutate, dar nu peste noapte! Nu grăbi lucrurile. Numărul norocos al zilei: 5.

BALANȚĂ: Primești o veste de zile mari. Este momentul să iei o decizie importantă, acea decizie care îți poate schimba viața. Numărul norocos al zilei: 8.

SCORPION: Te lași influențat de stările celorlalți. Este momentul să nu te mai lași manipulat. Numărul norocos al zilei: 9.

SĂGETĂTOR: Se anunță o zi frumoasă. Realizezi că speranța nu e pierdută. Perspectivele privind viitorul tău sunt unice. Numărul norocos al zilei: 1.

CITESTE SI: Perseide 2018 – Până când se poate vedea ploaia de stele – VIDEO

Previziuni karmice 6 – 12 august 2018

CAPRICORN: Ești înconjurat de cei dragi, așa că ține-i aproape. Iubirea este cel mai înălțător sentiment. Numărul norocos al zilei: 3.

VĂRSĂTOR: Ai nevoie de un sfat de la o persoană cu experiență în domeniul de care activezi. Este cazul să faci niște concesii. Numărul norocos al zilei: 7.

PEȘTI: Ai parte de un noroc neașteptat azi. Este cazul să te folosești de el așa cum se cuvine. Numărul norocos al zilei: 2.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top