Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal 13 – 19 august 2018 Scorpion

Horoscop saptamanal

Horoscop săptămânal 13 – 19 august 2018 Scorpion

Horoscop săptămânal 13 – 19 august 2018 Scorpion. Se anunță o săptămână plină de evenimente, la care nativii zodiei trebuie să dea tot ce au mai bun, pentru a se remarca. Vor avea parte de mai multe întâlniri de afaceri sau întâlniri pentru a semna niște acte, așa că au nevoie de toată energia pentru ca să aibă rezultatele scontate.

Horoscop săptămânal 13 – 19 august 2018 pentru fiecare zodie

Apasă pe zodia ta pentru a citi horoscopul integral săptămânal 18 – 19 august 2018: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI.

În aceste zile, unii nativi ai zodiei Scorpion își caută un loc de muncă și semnează contracte foarte avantajoase pentru ei, din care vor avea numai de câștigat. Alți nativi ai zodiei vor avea ocazia să plece să studieze în străinătate sau să lucreze în străinătate și trebuie să beneficieze de toate oportunitățile care li se oferă.

Sunt și nativi care sunt gata să facă o reconversie profesională și sunt sfătuiți să se gândească la lucrurile care le fac cea mai mare plăcere și să se îndrepte către acel domeniu, deoarece au șanse de reușită.

În plan personal, unii nativi ai zodiei Scorpion s-ar putea să fie mult prea prinși în muncă și în planuri și să nu observe o persoană specială. De aceea, li se recomandă să fie mereu cu ochii în patru, deoarece persoana specială se află chiar la colț, gata de a fi cucerită.

Cei care sunt deja într-o relație ar putea să aibă parte de niște discuții serioase cu persoana iubită, pentru a descoperi lucrurile care nu merg bine și pentru a remedia toate problemele.

Nativii zodiei primesc multe suprize din partea celor dragi

Nativii Scorpioni vor fi copleșiți cu surprize frumoase din partea celor dragi, poate fi vorba despre un cadou sau despre o întâlnire neașteptată. Se vor bucura foarte mult să vadă că sunt atât de apreciați și vor petrece clipe minunate.

Nu sunt semne de îngrijorare din punctul de vedere al sănătății. Însă mai multe fructe și legume, precum și mai multe ore de somn le sunt recomandate acestor nativi, pentru o săptămână fără evenimente.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top